Kućni poslovi
+10
male
Maja
ivonka
Milla
Shade
Troja
Marooned
Zvončica
Veca
Khallu
14 posters
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Stambeni prostor
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
U kojim kućnim poslovima vam pomaže suprug?
Re: Kućni poslovi
Ma daj?! A kada ti nije do sexa, angažuješ agenciju? Važno da je žena zadovoljna?! Bože, kakvo skorojevićko razmišljanje! Zameni sijalicu sam, lenštino!
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
Ja mislim da to I nije tako glupo kao sto ti kazes malac. Mislim da bi to bila velika pomoc penzionerima.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
U normalnim okolnostima glupo je angažovati agenciju, ali postoje i situacije kad to nije loše - bolesni ljudi, penzioneri, što reče Troja, a i oni koji imaju para na bacanje...
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
kod nas dosta ljudi ima stalne žene koje jim dolaze dva tri puta nedeljno, skuvaju, očiste, popeglaju,... ali treba imati standard za to. Ja lično baš i nisam od onih koji bi imali takvu pomoč - još uvek mogu da postignem a volim da znam u svakom trenutku gde mi je šta, več to da mi ćevra pospremi mašinu za sudove me nekad unervozi jer ne mogu da nađem određenu stvar (kad mi se najviše žuri nigde mi nema noža sa kojim sve sečem ili baš one činije koju sam sebi utuvila u glavu da ću je koristiti - jbg takva sam)
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
neko ko ne mora da zove pomoc, sve radi sam i to je OK, ali ne mogu svi, nemaju snage, namaju vremena, mala deca i sl. Kod agencija je fora sto se moguudruziti vise stanara i proci jeftinije. Te usluge ce tek da pojeftine, nema posla od neceg se mora ziveti...
nenad- Istraživač
- Broj poruka : 129
Pridružila/o se : 18.10.2016
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Stambeni prostor
Strana 4 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu