Bolna menstruacija
+10
Lollipop
Veca
hope
Nina
Zvončica
Boni
ivonka
Femme
Shade
Khallu
14 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Bolna menstruacija
Nemam hvala Bogu problema s tim, nikad ni ne osjetim kad dobijem.Ali sam cula da su dobre one tablete Cafetin Menstrual.
Lollipop- Elita
- Broj poruka : 3149
Pridružila/o se : 18.04.2011
Meni su pomagali Ibuprofen i Neurofen. Inace, nisam radjala, pa nemam iskustva sa tim, ali znam da su se bolovi smanjili kada sam usla u cetrdesete. Inace sam citav zivot patila od vrlo obilnih i bolnih menstruacija, i nisam mogla da prodjem bez upotrebe lijekova protiv bolova.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Prvi dan najcesce ne mogu da ustanem iz kreveta ako ne popijem Rapten. Nazalost, organizam se vec navikao na njega; ranije mi se bol smanjivao za 10-15 minuta, a sad se to desava posle sat vremena.
Milla- Elita
- Broj poruka : 1032
Pridružila/o se : 04.09.2011
A sto ne pokusas nekim cajevima.Recimo dan do dva prije menstruacije da smiris stomak.Tablete su jako lose,pogotovo ako organizam postane otporan na njih.
Lollipop- Elita
Ja nikad ne znam kad cu dobiti, meni se menstruacija krece od 21-28. dana. Znam da su lose, ali sta god sam probala nista mi ne pomaze osim Raptena. Tako mi je i ginekologica rekla, da ga pijem i to je to. U sustini, mozda je problem u tome sto ja uvek prvo trpim dok mogu (nadam se da ce se smiriti samo od sebe, caj popijem onako vise psihe radi - da znam da sam probala) ali posto mi to ne pomaze, valjda kasno popijem lek (to sam procitala u nekom od ranijih postova, da ne treba cekati da popijem lek - a ja upravo to radim).
Milla- Elita
- Broj poruka : 1032
Pridružila/o se : 04.09.2011
Ne znam stvarno sta da ti kazem,jer ja nikad problema nisam imala s tim.
Iako je i kod mene neredovna menstruacija.Samo znam da su mi rekli da je Cafetin Menstrual jako dobar.
Lollipop- Elita
Moja menstruacija je redovna,na svaki 25 dan,traje 5,6dana,obilna je,hvala bogu nemam bolove,nikad nisam imala,ali me pms unistava,odbolujem sve pre ciklusa.
La scarpa- Istraživač
- Broj poruka : 235
Pridružila/o se : 30.01.2011
Žene, kad vas počne boleti stomak zbog menstruacije, drmnite nešto žestoko (rakijicu, viskić), popustiće vam taj bol i grč. Jedina kontraindikacija je što vam se može desiti da vam ide malo više nego obično.Verujte, isprobano milion puta za zadnjih 27 godina od kada su mi to rekle neke starije žene, koje u svojoj mladosti nisu imale na raspolaganju pola apoteka.A inače imam bolne i obilne.Ja drmnem radžu pa me odmah popusti.
zelenooka- Elita
- Broj poruka : 400
Pridružila/o se : 28.10.2011
Rekli su i meni za rakiju zelenooka, hvala ti. No, kako da je popijem? Jako je to za mene.
Eh, da je vino umesto rakije, ne bi bilo problema.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Pa probaj sa vinom. Možda ti i pomogne.Ceo štos je u tome da se krvni sudovi rašire zbog alkohola a mišići malo olabave.Probaj sa čašom vina.
zelenooka- Elita
- Broj poruka : 400
Pridružila/o se : 28.10.2011
napokon izgleda nadjoh resenje za bolne menstruacije koje su me pratile ceo zivot.jos mi je rano da se radujem ali izgleda da pilule za kontracepciju stvarno imaju udela u tome.
prvi kritican dan se provukoh sa jednim obicnim paracetamolom i to je sve.
nadam se da ce tako i ostati.koje je to olaksanje.
prvi kritican dan se provukoh sa jednim obicnim paracetamolom i to je sve.
nadam se da ce tako i ostati.koje je to olaksanje.
Naravno da pilule regulišu bolne menstruacije, ginekolog je mojoj kćerki propisao pilule jer su joj ciklusi bili neredovni i užasno bolni. Sada je to regulisala, hvala bogu.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Mozda bih i ja mogla da vidim za te pilule, mada nisam nesto odusevljena tom idejom da ih uzimam samo da bih sprecila bolne cikluse.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Jaooooooo Hahahha ubice nas Adminka.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
nece,nismo skrenule sa teme.
ozbiljno,ako vec imas bolne menstruacije,izmedju ostalog,razmisli o pilulama,naravno ne na svoju ruku,vec u dogovoru sa ginekologom,pa cemo o tome pisati na temi
ozbiljno,ako vec imas bolne menstruacije,izmedju ostalog,razmisli o pilulama,naravno ne na svoju ruku,vec u dogovoru sa ginekologom,pa cemo o tome pisati na temi
Boni, raspitaj se kod svog ginekologa za jazz pilule, one se preporučuju za prevazilaženje ovih problema, a nemaju štetnih posljedica.
Mojoj kćerki su pomogle, pa razmisli.
Mojoj kćerki su pomogle, pa razmisli.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu