Femme


Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu
Kako da protumačite najčešće noćne more

Ići dole

Kako da protumačite najčešće noćne more

Počalji od Khallu taj Uto Mar 15, 2011 12:04 am

Majkl Vigo sa vodećeg svetskog sajta za tumačenje snova [You must be registered and logged in to see this link.] objašnjava šta se krije iz najčešćih noćnih mora.

Neko puca na vas
Ovo je sugestija da preživljavate neku konfrontaciju u realnosti. U nekoj situaciji se osećate kao žrtva.

Ispada vam zub
Ovo je jedan od najčešćih ružnih snova. Zub je simbol za privlačnost. Ispadanje zuba može da ukazuje na strah od odbacivanja ili posledica starenja. Ispitivanjem snova neuropsihijtri su došli do zaključka da je mnogo žena u menopauzi koje imaju ovakve noćne more. To ukazuje da je gubitak zuba vezan za starenje i osećaj gubljenja privlačnosti i ženstvenosti.

U zamci ste
Ako ste zarobljeni ili se nalazite u zamci, to znači da ste ograničeni na svom poslu, karijeri ili da vas nešto sputava u vezi ili zdravlju. Zapeli ste u kolotečinu i umorni ste od monotonije svakodnevnice.


Davljenje
Preplavljeni ste emocijama. Potisnuti problemi vas možda stižu. Možda suviše brzo obrađujete osećanja dok podsvest nastavlja da vas muči. Trebalo bi da prilazite problemima pažljivije i posvetite im više vremena. Ako se udavite u snu, to ukazuje na ponovno emotivno rođenje. Ako pak preživite davljenje, to znači da će neka veza ili situacija iz života preživeti trzavice.


Vaša smrt
Iako ovakav san najčešće asocira na strah i anksioznost, nema razloga za zabrinutost, jer je san o smrti često dobar znak. Ako ste sanjali da ste umrli, pred vama su velike promene. U negativnom kontekstu san o smrti može da ukazuje na veoma bolne veze ili nezdravo i destruktivno ponašanje.


Neko vas proganja, juri
Izbegavate situaciju za koju mislite da je nevažna. To je metafora za neku vrstu nesigurnosti. Ako sanjate da vas juri životinja, onda potiskujete i ne priznajete bes u sebi. U suprotnom, bežite od osnovnih nagona ili straha.


Automobil bez kontrole
Ako vam u snu otkažu kočnice, nedostaje vam stabilnost. Vaš život je van kontrole i trebalo bi da nešto promenite. Ako sanjate da u automobilu nema vozača, trebalo bi da pokušate da uspostavite kontrolu nad životom. Ne prihvatate odgovornost za svoja dela.


Apokalipsa
San o kraju sveta ukazuje da ste pod ogromnim stresom. Verovatno se osećate ranjivo i bespomoćno u nekoj situaciji.


Ne možete da dišete
Osećate se iscrpljeno. Ljudi koji pate od astme često sanjaju da ne mogu da udahnu vazduh.
avatar
Khallu
Urednica
Urednica

Ženski Broj poruka : 18894
Pridružila/o se : 15.11.2010

http://femme.darkbb.com/

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu