Test 47, 48
+5
Veca
Femme
Aynnah
Nina
Shade
9 posters
Strana 1 od 1
Test 47, 48
Test br.47
Lekar će vas sad primiti
Bolnice izazivaju različita osećanja kod različitih ljudi. Oni koji dolaze prvi put u jednu takvu ustanovu bez dijagnoze a sa sumnjom na neku bolest najčešće su uzbuđeni i strepe. S druge strane, oni koji iz bolnice izlaze posle porođaja sa zdravom bebom u rukama ili posle uspešnog izlečenja neke bolesti vezuje to mesto za sreću i olakšanje. Bolnica jeste svet za sebe, svet u kome se život i snrt, tuga i radost smenjuju i koegzistiraju izdana u dan. Za one koji u njoj rade svaki dan je nova šansa da se izleči još jedno telo ili još jedan duh.
Verovatno ste već bili u bolnici a možda vam je i ovo prvi put. Bilo kako bilo, spremite se lekar će vas sada primiti.
1. Sedite u holu klinike i čekate da vas prozovu. Jedan dečačić trči po čekaonici. Niko od starijih nije s njim pa vi odlučujete da ga upozorite da pripazi i uspori . Koja je njegova reakcija na to?
2. Vrata ordinacije su odškrinuta i vi uspevate da vidite kako lekar pregleda jednu sedu osobu koja izgleda prilično bolesno. Taj pacijent je neko koga vi poznajete. Ko je to?
3. Sestra izlazi i prozivavas. Ziasta čudno, ali ta sestra vas podseća na nekog koga poznajete. Nakoga liči medicinska sestra?
4. Posle pregleda lekar vas poziva u ordnaciju, ali kada vi ulazite unutra on vam je i dalje okrenut leđima i posmatra vaš snimak komentarišući nešto za sebe. Izgleda da nema nameru ništa vama da objasni. Šta ćete vi onda uraditi?
Test br.48
Širite krila
U vremenima kad aste pod pritiskom i u nevoljama normalno je da ljudi žele da se otarase tih problema i odu negde daleko, daleko. Razmislite, kada volite nekog ko vam ne uzvraća istim osećanjima, ili stvari jednostavno ne idu onako kako biste vi želeli, ponekad je je najlakše rešenje otići što je dalje moguće dok se osećanja ne srede. To bekstvo vam daje mogućnost pročistite misli i radite samo ono što vam godi. I ma koliko mi želeli da sve ostavimo i nestanemo, to je mnogo lakše reći nego uraditi. To je možda razlog što se okrećemo nebesima za pomoć - svi imamo tu želju da odletimo i budemo slobodni.
1. Olučili ste se da se oprobate u skokovima padobranom i upravo se pripremate za prvi skok. Dok čekate da na vas dođe red, stojite na zemlji i posmatrate druge skakače kako slobodno padaju. Štavam prolazi kroz glavu?
2. Došao je red na vas i vi vršite poslednje pripreme dok se avion penje na deset hiljada stopa. Trudeći se da ne pogledate dole, stajete na vrata i zakoračujete u prazan prostor. Šta vičete dok padate?
3. Bezbedno ste se prizemljili i privlačite padobran, kad primečujete da vam instruktor prilazi i zove vas. Šta vam govori instruktor?
- Spojler:
- test br.47
Lekar će vas sad primiti rešenje:
U bolnici ima i bolesti i zdravlja. Zamišljajući sebe u tom okruženju dodirnuli ste onaj deo svoje psihologije koji je osetljiv ili kome je potrebna pomoć.
1. Dečakova reakcija pokazuje kako vi reagujete kada vas kritikuju ili ukazuju na vaše mane. Dali se dečak pretvarao da vas ne čuje, da li je stao u mestu i izvinio se, ili vam se isplazio kao nevaspitano derište? Sada vam je jasnije kako se drugi ljudi osećaju!
2. Osoba koju ste zamislili u ordinaciji bila je neko na koga po vašem mišljenju nikada ne možete da se oslonite. Na kraju krajeva, kako vam ta osoba može pomoći kada je i sama mnogo bolesna?
3. Sestra predstavlja nekog ko ima moć da odlučuje o vašoj sudbini. Vi ste zamislili da sestraliči na osobu kojoj ste se oduvek divili, iz straha ili poštovanja. Koliko god da postanete jaka ličnost jednoga dana, ta osoba će uvek u vašim milima biti jača od vas. Možda i zato što ona ima moć da izgovori: " Skidaj pantalone, zini i kaži A ."
4. Način na kji ste vi reagovali na pomašanje vašeg lekara ukazuje na to kako podnosite kada vas neko kinji i zavitlava. Neki više vle da malo sačekaju, drugi zhtevaju objašnjenje, a neki jednostavno ustanu i izađu. Šta ste vi uradili?
test br.48
Širite krila rešenje:
Da li vam se dopada šetnja po oblacima? Adrenalinski šok koji se doživi pri skoku padobranom, u psihologiji odgovara jednoj drugačijoj vrsti uzbuđenja - uzbuđenja pri seksualnom odnosu. Sve što ste rekli vezano za skakanje padobranom u stvari opisuje vaš odnos prema vođenju ljubavi.
1. Osećanje koje ste imali dok ste čekali na skok proporcionalno je stepenu vaše seksualne želje.
" Ovo će biti ludo! Jedva čekam! " Ponekad je to prava stvar.
" Ne znam da li ja ovo mogu. " Ako niste sigurni da ste spremni na to., možda treba da se odlučite za razgovor i maženje ispred kamina.
2. Uzvik pri padu su reči koje bi ste izgovorili na vrhuncu seksualnog uzbuđenja.
" Au, kakav pogled, dođi da vidiš. " Ne zamerite što se mešam, ali možda bi prvo trebalo da pozovete vašeg patnera.
" Pa možda ovo i nije bila tako dobra ideja! " Ima nečega što se zove mesto bez povratka.
" Mama, pomagaj! " Hm, recimo da treba da ozbiljno proradite neka kokološka pitanja.
3. Reči koje vam je uputio instruktor znače isto što zamišljate da vam partner kaže posle seksa.
" Nisi loš za početak, ne brini biće bolje što više budeš vežbao "
" Stvarno mi je žao, nisam na vreme skinuo poklopac sa foto - aparata, hajde opet skoči "
" Dobro, to je bilo to, možete platiti i čekovima i kešom? "
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Re: Test 47, 48
-Nestasno me pogleda i nastavlja
- Moja baka
- Na skolsku drugaricu
- Pitati ga
-Kako jedva cekam da i ja skocim, da je to sigurno sjajan osjecaj
- Ne vicem
- Da je bilo odlicno
- Moja baka
- Na skolsku drugaricu
- Pitati ga
-Kako jedva cekam da i ja skocim, da je to sigurno sjajan osjecaj
- Ne vicem
- Da je bilo odlicno
Nina- Elita
- Broj poruka : 1086
Pridružila/o se : 15.11.2010
Test 47
1.Nekoliko trenutaka zuri u mene i potom sjeda na klupu.
2.moja komšinica
3.na moju profesoricu
4.pa tražiti objašnjenje.
Test 48
1.Razmišljam da odustanem.
2.Vrištim od straha
3.Čestita mi na hrabrosti
1.Nekoliko trenutaka zuri u mene i potom sjeda na klupu.
2.moja komšinica
3.na moju profesoricu
4.pa tražiti objašnjenje.
Test 48
1.Razmišljam da odustanem.
2.Vrištim od straha
3.Čestita mi na hrabrosti
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
Test 47
1. Nastavlja da se igra bezazleno
2. Baka
3. Ne mogu nikoga da zamislim.
4. Podsetila bih ga na šaljiv način da sam u prostoriji, tj prisutna.
Test 48
1. Ne znam ima li ovo smisla?
2. Ne vrištim, pomisli: orgazmično.
3. Savršen skok.
1. Nastavlja da se igra bezazleno
2. Baka
3. Ne mogu nikoga da zamislim.
4. Podsetila bih ga na šaljiv način da sam u prostoriji, tj prisutna.
Test 48
1. Ne znam ima li ovo smisla?
2. Ne vrištim, pomisli: orgazmično.
3. Savršen skok.
Test 47.
1. u prvi mah prestane, ali ubrzo nastavlja
2. komšinica
3. na kolegicu s posla
4. sačekaću da me registruje
Test 48.
1. divno je letjeti, moram to iskusiti
2. jupiiiiiii
3. bravo, znao sam da ti to možeš!
1. u prvi mah prestane, ali ubrzo nastavlja
2. komšinica
3. na kolegicu s posla
4. sačekaću da me registruje
Test 48.
1. divno je letjeti, moram to iskusiti
2. jupiiiiiii
3. bravo, znao sam da ti to možeš!
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Test br.47
1. Okrece se ka meni i plazi jezik
2. moja komsinica Milena
3. na Jasminu
4. pitacu ga da mi objasni,ako nece, odustajem
Test br.48
1. ako mogu oni mogu i ja
2.vristim
3.hvali me i govori da sam kao rodjena za taj sport
1. Okrece se ka meni i plazi jezik
2. moja komsinica Milena
3. na Jasminu
4. pitacu ga da mi objasni,ako nece, odustajem
Test br.48
1. ako mogu oni mogu i ja
2.vristim
3.hvali me i govori da sam kao rodjena za taj sport
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
test 47
1. pogleda me zbunjeno i postiđeno, a zatim sedne na klupu
2. prijateljica moje bake
3. na drugaricu iz osnovne škole
4. pitam hoće li mi objasniti o čemu se radi
test 48
1. pitam se kakav je osećaj
2. samo vrištim
3. kaže da sam bila odlična
1. pogleda me zbunjeno i postiđeno, a zatim sedne na klupu
2. prijateljica moje bake
3. na drugaricu iz osnovne škole
4. pitam hoće li mi objasniti o čemu se radi
test 48
1. pitam se kakav je osećaj
2. samo vrištim
3. kaže da sam bila odlična
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
test 47
1.staje odmah i seda na prvu slobodnu stolicu
2.moj bivsi muz
3.na grdanu iz uspavane lepotice
4.stavljam mu do znanja da zelim istinu
test 48
1.samo da ne povratim
2.yes,yes
3.bravo za doskok
1.staje odmah i seda na prvu slobodnu stolicu
2.moj bivsi muz
3.na grdanu iz uspavane lepotice
4.stavljam mu do znanja da zelim istinu
test 48
1.samo da ne povratim
2.yes,yes
3.bravo za doskok
Samanta- Iskusni član
- Broj poruka : 994
Pridružila/o se : 30.08.2011
Test 47
1 Dijete zastane i gleda u mene.
2 Pokojni otac.
3 Skolska drugarica koja je medicinska sestra.
4 Pitacu ga za objasnjenje.
Test 48
1. Kako se lako razbiti o zemlju.
2 "Jao meni majko moja."
3 Mangupski kaze: " Bila je prpa, a?", namigne i nasmije se.
1 Dijete zastane i gleda u mene.
2 Pokojni otac.
3 Skolska drugarica koja je medicinska sestra.
4 Pitacu ga za objasnjenje.
Test 48
1. Kako se lako razbiti o zemlju.
2 "Jao meni majko moja."
3 Mangupski kaze: " Bila je prpa, a?", namigne i nasmije se.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu