Test 17, 18
+3
Squaw
Veca
Shade
7 posters
Strana 1 od 1
Test 17, 18
Test br.17
U DUBINAMA
Svaka avantura podrazumeva elemenat opasnosti - to je ona opasnost koja čini bilo koju avanturu uzbudljivom i neodoljivom. Ljudi dobrovoljno troše bogatsva da bi iskusili to uzbuđenje uz minimalan fizički rizik. Ova crta ljudske prirode izdržava škole padobranstva i čini kuće straha velikim atrakcijama. Svi imamo potrebe dase hvatamo u koštac sa rizičnim situacijama. Fasciniranost opašnošću može se pokazati tako moćnim mamcem da neki ljudi stavljaju i svoj život na kocku da bi otkrili neku ajnu ili neki novi svet. Svi smo bili u prilici gledajući horor film, vidimo glavnog junaka kako prolazi kroz taman hodnik i poželi da viknemo : " Ne ulazi tamo! Jesi li lud! "
Ali, šta biste vi uradili da ste na njegovom mestu?
Sledeće putovanje vodi nas u svet tame, svet gde je vrlo tanka linija između malih uzbuđenja i pravog pravcatog straha.
1. Nalaziš se u staroj napuštenoj zgradi, zgradi u kojoj ljudska noga godinama nije kročila. Otkrivate stepenice koje vode u podru. Polako silazite, brojite stepenice jednu po jednu. Jedan... dva... tri... Koliko je stepenica do dna?
2. Prostorija ispod zemlje je potpuno tamna. Iznenada, iz tame, čujete kako neko ispušta neke zvuke. Da li to neko tiho jeca? Nerazgovetno mumla? Da li se obraća vama?
3. Kakva je vaša reakcija na te zvuke? Da li pokušavate da nađete tu osobu? Da li instiktivno bežite uz stepenice? Ili ste se ukočili od straha i nepomično stojite?
4. Sada čujete nekog da vas zove i vidite obrise osobe koja silazi niz stepenice. Ko je ta osoba koja silazi niz stepenice?
Test br.18
U TORBI
Svi mi gubimo stvari. Ponekad i nismo svesni da smo ih izgubili. Setite se kad ste poslednji put nešto izgubili. Verovatno niste zaboravili kako je bilo frustrirajuće vraćati se istim putem, zagledati istim putem, zagledati svaki kutak, zavlačiti se pod ormar, ili trebiti kantu za đubre. A tek očajanje kad po peti put pretresate džepove u nadi da je to možda ipak tu. Izgubljene stvari nepopravljivo ostaju izgubljene, a pojave se iznenada posle nekoliko meseci kad ste uveliko odustali od traženja. Isto važi i za nalaženje stvari koje neko drugi izgubio. Nikad ne nalazite novčanike na trotoaru ili torbice u vozu zato što ih tražite. Ako i nađete nešto od toga, to je obično puka slučajnost, tako nešto nađete dok radite nešto sasvim drugo.
Idete vi tako niz ulicu i nauđete na zatvorenu crnu akt-tašnu. Sami ste na ulici i kad je otvorite da biste našli ime vlasnika prospe se gomila para. Šta vam prvo pada na pamet u trenutku takvog obrta:
1. "E, danas me je sunce obasjalo!"
2. "Uh, šta ću sad!"
3. "Moram da sednem i razmislim o svemu ovome"
4. "Mora da je ovo božja volja!"
- Spojler:
test br.17
U DUBINAMA
REŠENJE:
Napuštene zgrade i podzemne prostorije jasni su simboi neprijatnih uspomena i starih metalnih ožiljaka. Svi smo mi imali iskustva kojih se nerado sećamo, ili nam je neko slimio srce i to želimo da zaboravimo. Nažalost, sećanje se nebrišu tako lako iz našeg pamćenja a stvari koje smo poželeli da zaboravimo prate nas duže nego što smo voljni da priznamo. Vaši odgovori u ovoj situaciji otkrivaju kako se vi nosite sa bolnim uspomenama iz prošlosti.
1. Broj stepenica do dna ukazuje na to koliko na vas utičeu ožiljci iz prošlosti. Na osobe koje su rekle da ima malo stepenica do dna, prošlost ne utiče mnogo. Međutim, oni koji su zamislili dugačko stepenište nose duboko urazane rane iz prošlosti.
2. Zvuci koje čujete u tami otkrivaju u kojoj meri i na koji način ste se vi izvukli iz bolnih iskustava iz prošlosti.
Oni koji su čuli plač, to su oni koji su drugi tešili u tim teškim trenucima i uz čiju pomoć su uspeli da ih prebrode. Dobrota tih ljudi koji su brinuli o vama napravila je od vas što jeste danas. Vaše suze nisu bile uzaludne.
Oni koji su čuli nerazgovetno mumlanje najverovatnije da su prolazili kroz teška vremena sami. Mumlanje koje čujete u tami to je vaš duboko pokopani bol. Možda je došlo vreme da oškrinete vrata i dozvolite da vas sunce obasja. Stvari izgledaju manje strašne na svetlosti dana.
Oni koji su čuli da ima se neko obraća iz tame spadaju u osobe koje nose svoje ožiljke kao medalja na reveru. Oni odbijaju da misle o njima kao o ranama. Niče je rekao:" Ono što nas neubije, čini nas samo još snažnijim. " Vi ste po svoj prilici jedni od onih koji su pristalica te filozofije.
3. Vaše reakcije na zvuk u tami pokazuju kako vi reagujete na bolne situacije iz prošlosti.
Ako ste krenuli u potragu da otkrijete odakle dolazi taj zvuk, najverovatnije ste preduzimljiva osoba i u životu.Suočavajući se sa problemima, kad -tad će te naći rešenje.
Oni koji seu odmah potrčali uz stepenice, ne žele da saznaju odakle stižu zvuci, predstavljaju osobe koje su već poznate po tome što ignorišu probleme očekujući da će oni sami od sebe nestati. Ova taktika ponekad pali, ali nemojte se iznenaditi kad se problemi otegnu i duže nego što ste očkivali. Ponekad jednostavno morate stati i suočiti se sa svojim strahovima.
U slučaju da ste se ukočili u mestu od straha, moguće da imate nerešenih problema iz svoje prošlosti koji vas muče i nedozvoljavaju vam da napredujete u životu.
4. Osoba koja se pojavljuje na vrhu stepenica i poziva vas jeste neko na koga uvek možete da se oslonitekada imate problema. Ime koje ste pomenuli je osoba za koju ste sigurni da će vas tešiti i pomoći vam da zalečite unutrašnje rane.
Vaša reakcija na torbu punu para ukazuje na to kako biste reagovali kad bi vas veoma privlačna osoba pozvala na sastanak.
1. " E, danas me je sunce obasjalo! "
Vi umete da se radujete lepim stvarima kao dete. Kad bi bilo više ljudi koji umeju tako da ispoljavaju svoju sreću, ceo svet bi bio mnogo prijatnije mesto za život.
2. " Uh, šta ću sad! "
Normalno je osećati se pomalo nesigurno u ovakvim trenutcima. Ali na kraju krajeva, vi ste taj koji odlučuje. Sedite i razmislite, ali ne držite prst na čelu predugo, jer neko drugi može naići i ispred nosa vam zgrabiti pravo bogastvo.
3. " Moram da sednem i razmislim o svemu ovome "
Velike odluke se donose trezne glave i posle dobro prospavane noći. Puno se moež reći o vašem principu " tri put meri jedanput seci " - ali zar ne bi bilo lepo bar ponekad pretrčati ulicu bez gledanja levo i desno? Nije tako loše katkad poverovati instiktu čak i kada to znači prihvatanje prevelik rizik. Ljubav i opasnost idu rame uz rame.
4. " Mora da je ovo božja volja! "
Ili zbijate šale na račun Božije volje ili je za vas ljubav religiozno iskustvo.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Re: Test 17, 18
Test 17.
1. bezbroj
2.tiho jeca i zove nekoga, možda i mene
3.prvo osluškujem a onda ipak idem da je nađem
4. tata ili mama
Test 18.
2. "Uh, šta ću sad!"
1. bezbroj
2.tiho jeca i zove nekoga, možda i mene
3.prvo osluškujem a onda ipak idem da je nađem
4. tata ili mama
Test 18.
2. "Uh, šta ću sad!"
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Test br.17
1 1-5 stepenika
2 mumla
3 pokušavam da nađem tu osobu
4 ne mogu da zamislim nikoga
Test br.18
2. "Uh, šta ću sad!"
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Test 17
1. 16
2. Neko tiho jeca
3. Zastanem i dobro oslušnem, zatim krenem da pronađem onog ko jeca.
4. Moj vjerenik, vidio je da sam se izgubila i krenuo je da me pronađe. Zna kako sam plašljiva i da će mi trebati.
Test 18
2. Uh, šta ću sad!
1. 16
2. Neko tiho jeca
3. Zastanem i dobro oslušnem, zatim krenem da pronađem onog ko jeca.
4. Moj vjerenik, vidio je da sam se izgubila i krenuo je da me pronađe. Zna kako sam plašljiva i da će mi trebati.
Test 18
2. Uh, šta ću sad!
Squaw- Umetnica
- Broj poruka : 367
Pridružila/o se : 17.11.2010
Test 17
1. 10
2. čujem tiho jecanje
3. prvo razmišljam šta/ko bi to mogao biti i potom krećem u potragu za njim.
4. školski prijatelj
Test 18
2. "Uh, šta ću sad!"
1. 10
2. čujem tiho jecanje
3. prvo razmišljam šta/ko bi to mogao biti i potom krećem u potragu za njim.
4. školski prijatelj
Test 18
2. "Uh, šta ću sad!"
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
Test br.17
1. 17
2.nerazgovetno mumla
3.bezim uz stepenice
4.moja baka
Test br.18
1. 17
2.nerazgovetno mumla
3.bezim uz stepenice
4.moja baka
Test br.18
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
test 17
1. 15
2. čujem ženski glas koji kaže-pomozi mi
3. bežim uz stepenice
4. ne znam, ne mogu da zamislim
test 18
2. "Uh, šta ću sad!"
1. 15
2. čujem ženski glas koji kaže-pomozi mi
3. bežim uz stepenice
4. ne znam, ne mogu da zamislim
test 18
2. "Uh, šta ću sad!"
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Test 17
1. 23 stepenice
2. Cujem govor.
3. Unervozim se, hocu da izadjem na svjetlo.
4. Moj suprug.
Test 18
3. Moram da sjednem i razmislim o svemu ovome.
1. 23 stepenice
2. Cujem govor.
3. Unervozim se, hocu da izadjem na svjetlo.
4. Moj suprug.
Test 18
3. Moram da sjednem i razmislim o svemu ovome.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu