Test 13, 14
+4
Aynnah
Squaw
Nina
Shade
8 posters
Strana 1 od 1
Test 13, 14
Test br.13
PLAVI KAPUT, ŽUTI KAPUT
Proslava Nove godine na gradskom trgu prilika je da se građani okupe i zajedno proslave odlazak stare i dolazak nove godine. To je vreme u godini kada su ljudi pomalo nostalgični, ali i prilika da se steknu i neke nove uspomene. Ljudi su prazničnom raspoloženju, potpuni stranac je na trenutak stari prijatelj, neki blažena atmosfera je svuda oko nas.
Hladna je noć a vi ste došli s grupom prijatelja i poznanika da vidite novogodišnji vatromet.
Sa vama u društvu jedna osoba je u plavom kaputu, a jedna u žutom.
Ko je u plavom, a ko u žutom kaputu? ( Dajte im imena ljudi koje poznajete. )
Test br.14
NA STRANICAMA ČASOPISA
Upravo ste kupili novi broj časopisa i idete kući da ga pročitate. Kojim redom ga čitate?
1. Čitate ceo časopis po redu od početka do kraja.
2. Idete pravo na članake za koje znate da vas interesuju i čitate njih.
3. Listate ga bez reda i čitate ono što vam se učini da valja.
4. Ako se format i raspored nisu izmenili, čitate ga onako kako to oduvek radite.
- Spojler:
test br.13
PLAVI KAPUT, ŽUTI KAPUT
REŠENJE:
Svetle boje kao što je žuta u psihologiji se vezuju za topla pozitivna osećanja, dok se hladne boje kao što je plava vezuju za hladne negativne emocije. I sami ćete se možda iznenaditi, ali osoba koju ste videli u žutom kaputu jeste neko ko vam se dopada ili ko vas čini srećnim. Osoba u plavom kaputu vas iz nekog razloga ostavlja ravnodušnim.
test br. 14
NA STRANICAMA ČASOPISA
REŠENJE:
Prosečan nedeljni časopis je proizvod mnogo truda brojnih pisaca, dizajnera, fotografa i urednika koji nude spektar različitih mišljenja i stanovišta. On je omnibus ljudskih iskustava a način na koji vi čitate taj časopis otkriva način na koji se hvatate u koštac s velikim izborom. Preciznije, izbor članaka i vreme koje utrošite na čitanje ukazuje na to koliko ste racionalni u potrošnji, pogotovo novca.
Osoba ste koja zna gde joj je svaki dinar i na šta ga troši. Niste previše zabrinuti za kučni buđet ili detaljno planiranje izdataka, samo se jednostavno mnogo bolje osećate ako znate na čemu ste. Ne podnosite da nešto previdite pa shodno tome pedantno vodite računa o troškovima, znate trenutno stanje na računu, koliko vam je kamata uračunata i slično.
2, Idete pravo na članke za koje znate da vas interesuju i čitate njih.
Vi imate bušne džepove. Kad imate novca, potrošite ga na prvo što vam zapadne za oko i dok trošite poslednji dinar kažete sebi: " Sledećeg meseca ću početi da štedim. " Ako vam se desi da nešto i prištedite i podignete sav novac - čisto da vam ne bude dosadno.
3, Listate ga bez reda i čitate ono što vam se učini da valja.
Vi biste sebe nazvali ekonomičnom osobom. Neki bi vas nazvali škrticom. Činjenica je da vi ne trošite novac na gluposti niti ga uzaludno traćite, više volite da ga pričuvate za crne dane. Vama se ne događa da se zanesete i impulsivno nešto kupite. Niste ni osoba koja bi prihvatila primamljivu poruku telešopa i naručila nepotrebne stvari. Možda ne bi bilo loše da ponekad odrešite kesu. Na kraju krajeva, novac i postoji da bi smo sebi pružili neke lepe stvari u životu.
4, Ako se format i raspored nisu izmenili, čitate ga onako kako to oduvek radite.
Bez obzira na promene u životu, vi uvek trošite kako ste navikli. I kad biste dobili na lutriji, teško bi vam bilo da se odreknete kupovine na rasprodajama. Podjednako teško bi vam bilo da se odreknete kupovine firmirane robe i kad bi ste bili pred bankrotom. Jednostavno, ne možete da brinete o tome kako se kolo sreće okreće. U vašem slučaju ne bi bilo na domet da za patnera izaberete nekog ko bi bio u stanju da o tome vodi računa, pa da on ili ona vodite vaše finansije.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Re: Test 13, 14
13 sam vec negdje radila prije
14. odgovor 4 (obicno citam novine od kraja)
14. odgovor 4 (obicno citam novine od kraja)
Nina- Elita
- Broj poruka : 1086
Pridružila/o se : 15.11.2010
Test br.13
Ne mogu nikoga da zamislim u kaputima tih boja
Test br.14
4. Ako se format i raspored nisu izmenili, čitate ga onako kako to oduvek radite.
Ne mogu nikoga da zamislim u kaputima tih boja
Test br.14
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Test 13
U plavom kaputu je rodica Dijana, ne mogu zamisliti nikoga u žutom kaputu.
Test 14.
Idem pravo na članke za koje znam da me interesuju.
U plavom kaputu je rodica Dijana, ne mogu zamisliti nikoga u žutom kaputu.
Test 14.
Idem pravo na članke za koje znam da me interesuju.
Squaw- Umetnica
- Broj poruka : 367
Pridružila/o se : 17.11.2010
Test 13
U žutom kaputu prijateljica D. ,a u plavom takođe prijateljica S. ... samo njih dvije mogu zamisliti u tim ''drečavim'' bojama
Test 14
U žutom kaputu prijateljica D. ,a u plavom takođe prijateljica S. ... samo njih dvije mogu zamisliti u tim ''drečavim'' bojama
Test 14
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
Test 13
Ne moga da zamislim nikoga u takvim kaputima.
Test 14
Ne moga da zamislim nikoga u takvim kaputima.
Test 14
Holly- Elita
- Broj poruka : 2049
Pridružila/o se : 15.11.2010
Test br.13
U plavom kaputu je moja sestra, u zutom kaputu je moj sin.
Test br.14
3. Listate ga bez reda i čitate ono što vam se učini da valja.
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
test 13
u plavom kaputu moja najbolja drugarica, u žutom moja sestra od ujaka
test 14
u plavom kaputu moja najbolja drugarica, u žutom moja sestra od ujaka
test 14
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Test 13
U plavom kaputu moj sef, a u zutom njegova supruga.
Test 14
Vi imate bušne džepove. Kad imate novca, potrošite ga na prvo što vam zapadne za oko i dok trošite poslednji dinar kažete sebi: " Sledećeg meseca ću početi da štedim. " Ako vam se desi da nešto i prištedite i podignete sav novac - čisto da vam ne bude dosadno.
U plavom kaputu moj sef, a u zutom njegova supruga.
Test 14
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu