Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu

Tenis - Page 7 Malooo10

Join the forum, it's quick and easy

Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu

Tenis - Page 7 Malooo10

Femme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tenis

+11
Khallu
Milla
hope
Boni
Zvončica
ivonka
Femme
ABA
Holly
Veca
Shade
15 posters

Strana 7 od 7 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Ići dole

Tenis - Page 7 Empty Re: Tenis

Počalji od Veca Pon Avg 20, 2012 10:49 am

Nole je momak koji nam je donio toliko radosti i ponosa da mu moramo oprostiti ovu malu krizu. Ja sam načula neku priču da ima neke strašne probleme u porodici pa se to odražava i na igru, ali ne znam koliko je to pouzdana informacija...možda je samo rekla-kazala, što je nama svojstveno u ovakvim situacijama.
Ja iskreno vjerujem da će Nole prevazići krizu, a što reče Maja, i broj 2. u svijetu je velika, velika stvar.
Veca
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Ženski Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivonka Pet Sep 21, 2012 11:34 pm

Nisam vas nikad pitala. Jel neko od vas rekrativno igra tenis. Sve vise razmisljam da se negde uclanim, iako sam verovatno vec matora, da pocinjem .Ali opet ako je Leni Rifenštal naučila da roni u svojim 70-tim i cak je snimala podvodne filmove , mogu i ja pomalo udarati lopticu valjda..
ivonka
ivonka
Elita
Elita

Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Okt 14, 2012 6:51 pm

Upravo sam saznala da je Djokovic pobjedio Murreya! Veliko bravo za Noleta i razlog za veselje svih nas koji nismo izgubili vjeru u njega i koji smo mu željeli sve najbolje!
Troja
Troja
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Veca Pon Okt 15, 2012 10:04 am

Bravo za Noleta!!!
Veca
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Ženski Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Tenis - Page 7 Empty Tenis

Počalji od Troja Ned Jul 07, 2013 8:12 pm

Eh, izgubi Djoković.Tenis - Page 7 796320  Ništa, što i on sam kaže sport je takav da ne možeš uvijek pobijediti. On je odličan igrač i sigurna sam da će nas još mnogo puta obradovati svojim trijumfima.
Troja
Troja
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 7 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7