Tenis
+11
Khallu
Milla
hope
Boni
Zvončica
ivonka
Femme
ABA
Holly
Veca
Shade
15 posters
Strana 7 od 7
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tenis
Nole je momak koji nam je donio toliko radosti i ponosa da mu moramo oprostiti ovu malu krizu. Ja sam načula neku priču da ima neke strašne probleme u porodici pa se to odražava i na igru, ali ne znam koliko je to pouzdana informacija...možda je samo rekla-kazala, što je nama svojstveno u ovakvim situacijama.
Ja iskreno vjerujem da će Nole prevazići krizu, a što reče Maja, i broj 2. u svijetu je velika, velika stvar.
Ja iskreno vjerujem da će Nole prevazići krizu, a što reče Maja, i broj 2. u svijetu je velika, velika stvar.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Nisam vas nikad pitala. Jel neko od vas rekrativno igra tenis. Sve vise razmisljam da se negde uclanim, iako sam verovatno vec matora, da pocinjem .Ali opet ako je Leni Rifenštal naučila da roni u svojim 70-tim i cak je snimala podvodne filmove , mogu i ja pomalo udarati lopticu valjda..
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Upravo sam saznala da je Djokovic pobjedio Murreya! Veliko bravo za Noleta i razlog za veselje svih nas koji nismo izgubili vjeru u njega i koji smo mu željeli sve najbolje!
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Tenis
Eh, izgubi Djoković. Ništa, što i on sam kaže sport je takav da ne možeš uvijek pobijediti. On je odličan igrač i sigurna sam da će nas još mnogo puta obradovati svojim trijumfima.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu