Tenis
+11
Khallu
Milla
hope
Boni
Zvončica
ivonka
Femme
ABA
Holly
Veca
Shade
15 posters
Strana 1 od 7
Strana 1 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Tenis
Spektakl može da počne
Đoković i Tipsarević na Monfisa i Simona u singlu, i Zimonjić u paru sa Troickim protiv dvojca Klemon-Lodra u dublu.
Posle tri dana borbe ovih tenisera u Areni znaće se pobednik Dejvis kup-a za 2010. godinu.
Bitka za "salataru" može da počne.
Poslednja formalnost je završena, protivnici su poznati, finale Dejvis kupa Srbije i Francuske može da počne.
Žreb u Beogradskoj Areni
Žrebom u Beogradskoj Areni odlučeno je koji će se teniseri takmičiti u naredna tri dana.
U petak će se igrati dva meča u singlu. Prvi duel počinje u 14 časova i sastaće se Janko Tipsarević protiv Gaela Monfisa, dok se u drugom meču sastaju Novak Đoković i Žil Simon.
U subotu je na programu meč dublova u kojem se u 15 časova, srpski dvojac Zimonjić - Troicki, sastaje sa francuskim parom Klemon - Lodra.
Poslednjeg dana, u nedelju, u 13 časova, na teren će prvi izaći Novak Đoković i Gael Monfis, dok će se poslednjem meču sastati Janko Tipsarević i Žil Simon.
Trofej će osvojiti ekipa koja osvoji tri poena. Selektori reprezentacija Bogdan Obradović i Gi Forže imaju pravo da zamene igrače do sat vremena pre početka meča.
Reprezentacija Srbije prvi put igra u finalu Dejvis kupa, a Francuska je u finalu 16. put. "Trikolori" su do sada devet puta osvajali "salataru".
Raspored mečeva:
Petak 03.12. singl Janko Tipsarević - Gael Monfis
Petak 03.12. singl Novak Đoković - Žil Simon
Subota 04.12 dubl Zimonjić i Troicki -Klemon i Lodra
Nedelja 05.12 singl Novak Đoković - Gael Monfis
Nedelja 05.12 singl Janko Tipsarević - Žil Simon.
Đoković i Tipsarević na Monfisa i Simona u singlu, i Zimonjić u paru sa Troickim protiv dvojca Klemon-Lodra u dublu.
Posle tri dana borbe ovih tenisera u Areni znaće se pobednik Dejvis kup-a za 2010. godinu.
Bitka za "salataru" može da počne.
Poslednja formalnost je završena, protivnici su poznati, finale Dejvis kupa Srbije i Francuske može da počne.
Žreb u Beogradskoj Areni
Žrebom u Beogradskoj Areni odlučeno je koji će se teniseri takmičiti u naredna tri dana.
U petak će se igrati dva meča u singlu. Prvi duel počinje u 14 časova i sastaće se Janko Tipsarević protiv Gaela Monfisa, dok se u drugom meču sastaju Novak Đoković i Žil Simon.
U subotu je na programu meč dublova u kojem se u 15 časova, srpski dvojac Zimonjić - Troicki, sastaje sa francuskim parom Klemon - Lodra.
Poslednjeg dana, u nedelju, u 13 časova, na teren će prvi izaći Novak Đoković i Gael Monfis, dok će se poslednjem meču sastati Janko Tipsarević i Žil Simon.
Trofej će osvojiti ekipa koja osvoji tri poena. Selektori reprezentacija Bogdan Obradović i Gi Forže imaju pravo da zamene igrače do sat vremena pre početka meča.
Reprezentacija Srbije prvi put igra u finalu Dejvis kupa, a Francuska je u finalu 16. put. "Trikolori" su do sada devet puta osvajali "salataru".
Raspored mečeva:
Petak 03.12. singl Janko Tipsarević - Gael Monfis
Petak 03.12. singl Novak Đoković - Žil Simon
Subota 04.12 dubl Zimonjić i Troicki -Klemon i Lodra
Nedelja 05.12 singl Novak Đoković - Gael Monfis
Nedelja 05.12 singl Janko Tipsarević - Žil Simon.
Izvor - RTS
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Re: Tenis
Uh, loše se piše Tipsareviću. Upravo gledam meč.
Tipsarević - Monfis 1:5 prvi set
Prati li još neko Dejvis kup?
Shade- Elita
Ok, vodim monolog.
Neslavno po nas počeo Dejvis kup.
Janko izgubio od Monfisa 0:3
Francuska vodi 1:0
Sledeći meč počinje za 15 minuta
Novak Đoković - Žil Simon
Shade- Elita
Nole je popravio situaciju, idemo dalje i nadamo se pobjedi danas u dublu!
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Da, veco, na svu sreću!
Upravo gledam dubl Zimonjić i Troicki - Klemon i Lodra
Za sad smo dobri. Vodimo 3 :1
Shade- Elita
Dubl izgubili.
Upravo Nole igra. Neću unapred da se mnogo radujem.
Shade- Elita
Necu unaprijed da se radujem, ali Troicki je za sada odlican... vjerujem u pobjedu
Veca- Urednica Elite
Reprezentacija Srbije osvojila Dejvis kup!
Pisu se novi redovi istroje tenisa.
Radujem se. Cestitke momcima!
Shade- Elita
BRAVO momci!
Ipak ima nade za nas!
Mnogo sam ponosna sto sam Srpkinja danas!
Ipak ima nade za nas!
Mnogo sam ponosna sto sam Srpkinja danas!
Veca- Urednica Elite
Ja sam isto ponosna na ove momke.
Troicki me je odusevio igrom u odlucujucem mecu. Iskreno, nisam se nadala takvoj igri.
Troicki me je odusevio igrom u odlucujucem mecu. Iskreno, nisam se nadala takvoj igri.
Shade- Elita
Đoković: "Verujem u sebe, mogu do druge titule u Melburnu".
Novak srušio Rodžera
Nole je u finalu, Federer tuguje. Đoković se plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije pobedom nad Rodžerom Federerom od 3:0.
Protivnik u finalu pobednik meča između Britanca Endija Mareja i Španca Davida Ferera.
"Čeka me težak posao u finalu, s obzirom na to da su obojica mojih potencijalnih protivnika -
i Marej i Ferer izuzetno jaki", ocenio je Đoković.
Treći reket sveta je igrom u današnjem meču pokazao da je sazreo za velika dela,
taktički i strateški nadmudrivši Federera.
"Ovo je jedan od mojih najboljih mečeva u karijeri", istakao je Đoković.
Izvor - www.rts.rs
Gledala sam jutros meč. Odličan meč. Novak postaje baš stabilan, zreo, teniser.
Novak srušio Rodžera
Nole je u finalu, Federer tuguje. Đoković se plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije pobedom nad Rodžerom Federerom od 3:0.
Protivnik u finalu pobednik meča između Britanca Endija Mareja i Španca Davida Ferera.
"Čeka me težak posao u finalu, s obzirom na to da su obojica mojih potencijalnih protivnika -
i Marej i Ferer izuzetno jaki", ocenio je Đoković.
Treći reket sveta je igrom u današnjem meču pokazao da je sazreo za velika dela,
taktički i strateški nadmudrivši Federera.
"Ovo je jedan od mojih najboljih mečeva u karijeri", istakao je Đoković.
Izvor - www.rts.rs
Gledala sam jutros meč. Odličan meč. Novak postaje baš stabilan, zreo, teniser.
Shade- Elita
Marej pobedio Ferera, sa Đokovićem za trofej u Melburnu
Protivnik Novaka Đokovića u finalu Australijan opena
biće Endi Marej koji je u drugom polufinalnom meču savladao Španca Davida Ferera
Izvor - Blic
Mislim da meč prenosi RTS1 u nedelju oko 10h.
bice ovo zanimljiv mec.nadam se da ce djokovic ipak pobediti
ABA- Napreduje
- Broj poruka : 788
Pridružila/o se : 16.11.2010
Ne može mu ništa Marej, ljudi, gledate li meč?
Đoković je odličan, odlično kretanje, odlična dinamika, Marej je nemoćan.
Shade- Elita
Blistavi Novak vladar Melburna!
Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Endija Marija sa 6:4, 6:2, 6:3
u finalu Australijan opena posle 157 minuta igre.
Novaku je to druga Grend slem titula u karijeri, pošto je 2008. godine već slavio u Melburnu.
Posle tri uzastopna poraza od Škota, Đoković je briljantnom igrom na „Rod Lejver areni“ relativno lako došao do titule iskoristivši prvu meč loptu. Mari je izgubio treće Grend slem finale u nizu, posle US opena 2009. i Ozi opena prošle godine.
Novak je na putu do titule izgubio samo jedan set, od Ivana Dodiga u drugom kolu, a od četvrtfinala pružao je impresivne igre i pobedio sa 3-0 Tomaša Berdiha, Rodžera Federera i sada Endija Marija.
Izvor - b92
Bravo Nole!!
Egzibicija Noleta i Rafe
Novak Đoković i Rafael Nadal odigraće 21. marta u Bogoti egzibicioni meč, koji se u glavnom gradu Kolumbije najavljuje kao "najvažniji teniski događaj u istoriji te države". Ulaznice za meč već rasprodate.
Kolumbija će 21. marta biti domaćin velikog teniskog spektakla. Rafael Nadal i Novak Đoković odigraće u Bogoti egzibicioni meč, a vest je potvrđena na zvaničnom sajtu srpskog tenisera.
Meč između prvog i trećeg tenisera sveta najavljuje se kao "najvažniji teniski događaj u istoriji Kolumbije", a domaćin velikog meča biće dvorana "Koliseo Kubijert el Kampin" u Bogoti.
Interesovanje za meč između Noleta i Rafe je ogromno, a sve ulaznice za teniski spektakl su rasprodate, iako se njihova cena kretala od 80 do 400 dolara.
Meč bi trebalo da se odigra na tvrdoj podlozi u tri dobijena seta.
izvor - rts
Novak Đoković i Rafael Nadal odigraće 21. marta u Bogoti egzibicioni meč, koji se u glavnom gradu Kolumbije najavljuje kao "najvažniji teniski događaj u istoriji te države". Ulaznice za meč već rasprodate.
Kolumbija će 21. marta biti domaćin velikog teniskog spektakla. Rafael Nadal i Novak Đoković odigraće u Bogoti egzibicioni meč, a vest je potvrđena na zvaničnom sajtu srpskog tenisera.
Meč između prvog i trećeg tenisera sveta najavljuje se kao "najvažniji teniski događaj u istoriji Kolumbije", a domaćin velikog meča biće dvorana "Koliseo Kubijert el Kampin" u Bogoti.
Interesovanje za meč između Noleta i Rafe je ogromno, a sve ulaznice za teniski spektakl su rasprodate, iako se njihova cena kretala od 80 do 400 dolara.
Meč bi trebalo da se odigra na tvrdoj podlozi u tri dobijena seta.
izvor - rts
Shade- Elita
Ja bih volela da Djokovic pobedi Nadala,ali mislim da ce to ici malo teze.
U svakom slucaju navijam za Novaka.
U svakom slucaju navijam za Novaka.
Holly- Elita
- Broj poruka : 2049
Pridružila/o se : 15.11.2010
Nikad se ne zna.
Iako je egzibicioni meč, naravno da navijamo za Noleta.
Shade- Elita
Ja ne podnosim Nadala.
Bice mi veoma drago ako Nole uspe da ga pobedi.
Bice mi veoma drago ako Nole uspe da ga pobedi.
Holly- Elita
- Broj poruka : 2049
Pridružila/o se : 15.11.2010
Nadal je zver na terenu, odličan teniser, a čini mi se i dobar čovek.
Nemam ništa protiv njega, često navijam za njega kad ne igra sa Noletom.
Ipak, u ovom slučaju, navijam za našeg tenisera.
Strana 1 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 1 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu