Plastična hirurgija, botoks, ugradnja silikona
+15
Anne Boleyn
Milla
Lollipop
hope
La scarpa
Aynnah
Veca
ivonka
Boni
Zvončica
Femme
bub@mara
Khallu
Shade
Džozi
19 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Da li ste se podvrgnuli plastičnoj operaciji?
Re: Plastična hirurgija, botoks, ugradnja silikona
Ja bih bogami isla na liposukciju, jer uvek sam bila mrsava kao grana a sad posle porodjaja, kilogrami mi i dalje stoje.
I jesam za plasticnu hirurgiju, ako ce neko biti srecan zbog toga, sto da ne.
I jesam za plasticnu hirurgiju, ako ce neko biti srecan zbog toga, sto da ne.
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
Nisam protivnik plastične hirurgije ali sam istraumirana i od one hirurgije koja je nužna ponekad a kamoli od one koja nije po moranjem! Da imam para,hrabrosti i još ponečega možda bih otišla na podizanje grudi, nekako izgledaju tužnjikavo nakon troje dece,hehehe, ostalo je sve baš kako volim (mada sam okruglasta al voliiiiiiiiim tako).
Takođe mislim da ako dete ima neki izrazit nedostatak zbog kojeg mu trpi psiha treba razmotriti hiruršku korekciju. Ali nakon razgovora (u množini) sa psihologom.
Takođe mislim da ako dete ima neki izrazit nedostatak zbog kojeg mu trpi psiha treba razmotriti hiruršku korekciju. Ali nakon razgovora (u množini) sa psihologom.
Sleeping Beauty- Istraživač
- Broj poruka : 160
Pridružila/o se : 14.09.2011
Vecina ljudi koji se odlucuju za neki vid estetsku korekciju je zbog nedos tatka samopouzdanja, ali ne uvek. Nekad to ljudi rade zbog neka njihova licna satisfakcija, kao i neke zbog hira (sto je najmanji procenat).
U svakom slucaju, smatram da svako ima pravo da radi sa svoje telo sta god pozeli, jer znam mnogo primera cure koje su povecale grudi i zivot im krenuo na bolje, u smislu na to da imaju vise samopouzdanja i uz samo to su srecniji.
U svakom slucaju, smatram da svako ima pravo da radi sa svoje telo sta god pozeli, jer znam mnogo primera cure koje su povecale grudi i zivot im krenuo na bolje, u smislu na to da imaju vise samopouzdanja i uz samo to su srecniji.
Ako su cure srecniji sas povecanje neka im bude. Zivela samopouzdanje.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Apsolutno, ali uslov je imati nesto i u glavi, da bi rezultat prijao okicama, nasim, tudjim, bar mislim, hm?plasticna01 ::
U svakom slucaju, smatram da svako ima pravo da radi sa svoje telo sta god pozeli,
Meni bre ne treba povecanje grudi (citaj - podignute sise, d' izvine male), da bi mi samopouzdanje bilo na nivou, dovoljna je pristojno podignuta brada.plasticna01 ::jer znam mnogo primera cure koje su povecale grudi i zivot im krenuo na bolje, u smislu na to da imaju vise samopouzdanja i uz samo to su srecniji.
Ova majka koja ubrizgava botoks djevojcici od osam godina stvarno nije normalna. Pa djeca u tom periodu ne stare, a botoks i nije neka velika sreca i zapravo moze biti vrlo opasan.
Inace, ja sam svojevremeno razmisljala da idem na uklanjanje celulita, ali sam odlucila da se umjesto toga intenzivno bavim hodanjem. Zdravije i jeftinije.
Inace, ima li neko iskustva sa tim? Znate li koliko su dobri i trajni rezultati takve procedure?
Inace, ja sam svojevremeno razmisljala da idem na uklanjanje celulita, ali sam odlucila da se umjesto toga intenzivno bavim hodanjem. Zdravije i jeftinije.
Inace, ima li neko iskustva sa tim? Znate li koliko su dobri i trajni rezultati takve procedure?
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
ahahaha zivela Ivonkin komentar!
Znate sta, moj prag osetljivosti na bol je toliko nizak, da nisam sigurna da bih mogla bilo kakvu zrtvu zbog lepote da podnesem.
Dostojanstveno nosim svoj slauf, setaj, plivaj, vozi bicikl, sto kaze Troja, zdravije i jeftinije, a javna licnost nisam, tako da, fala lepo. :))
Inace, gledala sam komsinicu nakon niza operacija, koje je dobila za dz, preko lista "Alo". Ona je 2 meseca bolovala i isla ko zombi, nije mogla ni za `leba da ide do prodavnice.
Znate sta, moj prag osetljivosti na bol je toliko nizak, da nisam sigurna da bih mogla bilo kakvu zrtvu zbog lepote da podnesem.
Dostojanstveno nosim svoj slauf, setaj, plivaj, vozi bicikl, sto kaze Troja, zdravije i jeftinije, a javna licnost nisam, tako da, fala lepo. :))
Inace, gledala sam komsinicu nakon niza operacija, koje je dobila za dz, preko lista "Alo". Ona je 2 meseca bolovala i isla ko zombi, nije mogla ni za `leba da ide do prodavnice.
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Hmm, i ja se bojim bola, a bojim se i lose uradjene procedure, koja bi mogla da rezultira losim izgledom. Svi znamo kako je Majkl Dzekson izgledao, a on je mogao da priusti sebi najbolje estetske hirurge! Ne izgledam lose ni ovakva kakva jesam. Bolje mi je stediti za starost, nego potrositi pare na nesto sto mozda ne bi bilo vrijedno toga.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu