Kakva ste prijateljica?
+3
Paloma Blanca
Khallu
Shade
7 posters
Strana 1 od 1
Re: Kakva ste prijateljica?
Evo odmah da se upisem uradila sam uredno test i moram da se pohvalim
VAŠ REZULTAT JE: 26
Izuzetna prijateljica
Vi ste izuzetna prijateljica, jer ste u stanju da ostanete neutralni. Trudite se da uvek pokažete razumevanje, čak iako niste uvek potpuno saglasni sa tim. Poštovanje koje pokazujete prema tuðim osećanjima čine vas osobom na koju se prijatelji mogu osloniti.
Izuzetna prijateljica
Vi ste izuzetna prijateljica, jer ste u stanju da ostanete neutralni. Trudite se da uvek pokažete razumevanje, čak iako niste uvek potpuno saglasni sa tim. Poštovanje koje pokazujete prema tuðim osećanjima čine vas osobom na koju se prijatelji mogu osloniti.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
moj rezultat je 27,dakle isti odgovor kao kod Shade.citajuci njen opis,pomislila sam da bi tako nesto i za mene moglo da se kaze
Ala smo izuzetneee!
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
28 poena. Mislila sam da ce biti drugacije, posto sebe ne smatram izuzetnom drugaricom.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Izuzetna prijateljica
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Stvarno smo sve izuzetne. Ja imam 26 poena.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Ovde izgleda sta god odgovoris, izuzetno je.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
I ja sam izuzetna
E jesmo se našle, sve izuzetne prijateljice...
E jesmo se našle, sve izuzetne prijateljice...
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu