Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu

Test intuicije Malooo10

Join the forum, it's quick and easy

Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu

Test intuicije Malooo10

Femme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Test intuicije

3 posters

Ići dole

Test intuicije Empty Test intuicije

Počalji od Zvončica Sre Okt 19, 2011 1:54 am

Ovaj test je iz knjige o intuiciji Adriana Predraga Kezele. Sastoji se od 6 tačaka. Pišite sve, ali baš sva zapažanja i osećanja. Ovde su osećaji najbitniji, jer je test intuicije, a mi često kažemo ‚‚imam osećaj''. Rešenja su na kraju, pa ih na kraju celog procesa i pogledajte. Potrudite se da se što više udubite u zamišljanje. Tumačenje je veoma zanimljivo.

1. Kocka

Idete kroz pustinju (morate to sebi dobro dočarati, bez naprezanja, u potpuno opuštenom stanju) i odjednom naiđete na kocku... Sada trebate da napišete sve o kocki - kakva je, koliko je velika, od kakvog je materijala, kakve je boje itd. Pustite intuiciji na volju i što više pišite o kocki, napišite svoja osećanja prema tom predmetu. Što više napišete, više ćete kasnije saznati o onome što kocka znači.

2. Konj

Idete dalje kroz pustinju, znate kakva je pustinja, samo pesak, i odjednom naiđete na konja... E sad pišite sve o konju - kakav je konj, kakve boje, je li plašljiv, prilazite li mu ili on vama, šta dalje radite, šta mislite s tim konjem, šta osećate prema konju itd.

3. Ključevi

Idete dalje kroz pustinju, samo pesak, i odjednom naiđete na ključeve. Pišite sve o ključevima - kakvi su, koliko ih ima, je li jedan ili vise, šta mislite o njima, kakav vam se osećaj pojavio kad ste ih ugledali, od čega su, tj. šta se sa njima može otvoriti. Ima li neki da se izdvaja da vam privlači posebnu pažnju itd.

4. Kaktus(i)

Idete dalje kroz pustinju i vidite kaktus ili kaktuse. Pišite sve o njima - koliko ih je, jedan ili više, šta ćete učiniti, jeste li žedni, bojte li se da bi mogli oštetiti katus ako uzmete vodu ili da se ne ubodete na bodlje, kako ih doživljavate tu u pustinji, šta osećate za njih itd.

5. Oaza

Konačno ste izašli iz te nepregledne pustinje, došli ste u oazu. Sad pišete o oazi - kakva je, šta se nalazi u oazi, ima li ljudi ili ste sami, jeste li žedni, je li konj tu sa vama, šta ćete sad raditi u oazi. Dobro opisati oazu i sve u njoj, šta vas posebno fascinira ili eventuralno iritira. Posebnu pažnju obratite na osećanja dok ste u oazi.

6. Šuma

Krenuli ste iz oaze kroz šumu. Opišite je - kakva je, je li mračna, svetla, ima li stabala? Jesu li visoka ili niska, ima li puteva kroz šumu, i kakvi su, široki ili puteljci, je li jedan put ili ima više skretanja i uskih puteva? Koje je godišnje doba u šumi, je li zelena ili je lišće opalo? Ima li životinja, ptica itd. Sve o šumi što vam padne na pamet.

Važan je i izlazak iz sume. Šta vam se pred očima pojavilo kada ste izašli? Na na kakav prostor ste izašli iz sume?

Tumačenje testa:

Spojler:

Zvončica
Zvončica
Počasni član
Počasni član

Ženski Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Test intuicije Empty Re: Test intuicije

Počalji od Nina Sre Okt 19, 2011 9:15 pm

ok..dosadno mi je pa cu ovo odradit...
Kocka-velika je, apstraktna nekako..sacinjena od mnogo boja, okrenuta nakrivo, stoji na jednom cosku, providna. Svidja mi se, cudim joj se
Konj-bijeli konj, snazan, cist, mirno stoji, prilazim mu, saginje glavu prema meni, milujem ga.
Kljucevi-jedan kljuc, starinski, zamisljam da otvara neka velika vrata na nekoj staroj kuci.uzecu ga sa sobom
Kaktus-veliki, kao iz kaubojskih filmova..onaj sto izgleda kao covjek sa rukama u vis...nemam prema njemu niskakav osjecaj, to je uobicajena stvar u pustinji, samo prolazim kraj njega
Oaza-prvo je vidim kao u nekoj izmaglici, kad se priblizim ugledam..mnostvo boja, zelenila, veliko jezero sa blistavo cistom vodom, oko njega ljudi koji uglavnom leze, uzivaju..osjecam se nekako smireno, tromo, zelim da im se pridruzim
Suma-u njoj nema putica ali puna je zivih boja, kao neka..tropska suma. Cvijece, drvece, mnogo svjetlosti, ponegdje sretnem neke vesele ljude i onog istog konja koji mi sad sam prilazi i hoce da ga pomilujem.Iz sume izlazim sa njim na divna zelena polja...
Nina
Nina
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 1086
Pridružila/o se : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet Okt 20, 2011 2:15 am

Ovaj test mi je poznat od ranije pa ne bih da ga ponavljam...Negde mi je zapisan na papiru Test intuicije 536970
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Apr 13, 2012 11:55 am

Samo da napisem tumacenje:

Imam osrednje misljenje o sebi, cvrsta, ali topao karakter. Vesela sam, i dopadam se sama sebi, ali nisam egoista. Partner mi je dostojan divljenja, plemenit, malo rezervisan - pusta da ja prva njemu pridjem. Ljudi mu se dive, i ja ga zelim staviti pod svoju kontrolu.
Pronalazim 3 kljuca - troje djece (ja nemam ni jedno!).
Poznajem nekoliko bliskih starijih ljudi prema kojima imam mnogo obzira. Roditelji su mi dragi, ali ih se i bojim.
Imacu srecan porodicni zivot, mir, sve se rjesava dogovorom, ni jedno od nas ne dominira. Na zivotnom putu me ceka vjecno proljece, ali je taj put svejedno osrednji. Kada izlazim iz sume vidim grad - bicu popularna, angazovana, poznata i usjesna ili ce mnogo ljudi doci na moju sahranu.

Troja
Troja
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh