Najplaćeniji sportisti
3 posters
Strana 1 od 1
Najplaćeniji sportisti
Američki golfer Tajger Vuds najbolje je plaćeni sportista sveta u poslednjih godinu dana sa oko 75 miliona dolara, objavio je američki časopis "Forbs".
Drugi najplaćeniji sportista sveta je američki košarkaš NBA lige Kobi Brajant sa 53 miliona.
Treći je još jedan Amerikanac, takođe košarkaš, Lebron Džems sa zaradom od 48 miliona dolara godišnje.
Najbogatiji sportista Evrope je švajcarski teniser Rodžer Federer, koji na Forbsovoj listi zauzima četvrto mesto sa zaradom od 47 miliona dolara.
Peti je američki golfer Fil Mikelson (46,5), a slede engleski fudbaler Dejvid Bekam (40), portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo (38), američki bejzbol igrač Aleks Rodriges (35), nemački vozač Formule 1 Mihael Šumaher (34) i argentinski fudbaler Lionel Mesi (32,3).
Drugi najplaćeniji sportista sveta je američki košarkaš NBA lige Kobi Brajant sa 53 miliona.
Treći je još jedan Amerikanac, takođe košarkaš, Lebron Džems sa zaradom od 48 miliona dolara godišnje.
Najbogatiji sportista Evrope je švajcarski teniser Rodžer Federer, koji na Forbsovoj listi zauzima četvrto mesto sa zaradom od 47 miliona dolara.
Peti je američki golfer Fil Mikelson (46,5), a slede engleski fudbaler Dejvid Bekam (40), portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo (38), američki bejzbol igrač Aleks Rodriges (35), nemački vozač Formule 1 Mihael Šumaher (34) i argentinski fudbaler Lionel Mesi (32,3).
Re: Najplaćeniji sportisti
Baš sam jučer sa rođakom razgovarala o predstojećoj utakmici BiH-Rumunija i tako se mi zapričamo o poznatijim fudbalerima i njihovom silnom bogatstvu.Osim što su ljudi 'face' zahvaljujući slavi koju imaju,pored toga vjerovatno ne znaju šta će sa novcem.
Blago njima!
Blago njima!
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
Re: Najplaćeniji sportisti
Meni nije uošte jasno što se na primjer ti fudbaleri bacaju s nekim ciframa. Alo, pa šuta to malo lopte da zabavi narod! Ne mora biti ni posebno pametan ni posebno ništa. Samo treba da izabere odgovarajuću manekenku, starletu ili koga već da okači o mišku i da mu pomogne da troši. Šta ti je svijet postao, ccc
mirka- Elita
- Broj poruka : 1016
Pridružila/o se : 22.03.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu