Dezodorans ili antiperspirant
+6
Boni
Marooned
ivonka
Femme
Zvončica
Khallu
10 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Dezodorans ili antiperspirant
Ja sam najzadovoljnija dove dezodoransima, ali uvek volim da probam nesto novo.
Volela bih da probam taj sa jasminom, obozavam miris jasmina.
Volela bih da probam taj sa jasminom, obozavam miris jasmina.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Khallu bila si u pravu, Nivea je morala da zezne celo seriju ili nešto slično.
Ja sam isprobala tretman sa sodom (na vlažnu kožu utrljala sam sodu i pustila neki minut) i namazala se niveom - bez uspeha. Onda sam ponovila isto sa novim Dove deodorantom i juuupiii nema više smrada.
Ja sam isprobala tretman sa sodom (na vlažnu kožu utrljala sam sodu i pustila neki minut) i namazala se niveom - bez uspeha. Onda sam ponovila isto sa novim Dove deodorantom i juuupiii nema više smrada.
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Od operacije dojke ne koristim uopšte dezodorans ni antiperspirant, i vjerovali ili ne, moguće je živjeti i bez njih
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Kako Veco?
Boni- Urednica
trenutno koristim ovaj
nadam se da cu biti zadovoljna jer navodno pruza najvecu zastitu bar sto se tice garderobe.ranije o tome nisam puno razmisljala ali sam u poslednje vreme primetila da mi je dosta stvari trajno unisteno bas zbog belih fleka koje su ostavljali raniji antiperspiransi.
nadam se da cu biti zadovoljna jer navodno pruza najvecu zastitu bar sto se tice garderobe.ranije o tome nisam puno razmisljala ali sam u poslednje vreme primetila da mi je dosta stvari trajno unisteno bas zbog belih fleka koje su ostavljali raniji antiperspiransi.
I jesi li zadovoljna? Od kada ga koristis?
Ja ih trenutno izbegavam, samo sapun i voda, stavljam samo kada moram i to sam kupila ovaj, mnogo lepo mirise, dodje kao krema, ali ne stiti bas dugo.
Boni- Urednica
juce sam ga kupila Boni,danas prvi put stavila.i ja sam razmisljala o toj kremi,mozda uzmem sledeci put.
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu