Vežbe za lenje
+9
Troja
Lollipop
Veca
ivonka
hope
Boni
Zvončica
Femme
Khallu
13 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Koliko često vežbate?
Re: Vežbe za lenje
Uh, plivanje volim. I bicikl.
Za bicikl cekam lepse dane, a za plivanje i nemam bas puno mogucnosti u nasem gradu, mada "propaganda" kaze drugacije.
Za bicikl cekam lepse dane, a za plivanje i nemam bas puno mogucnosti u nasem gradu, mada "propaganda" kaze drugacije.
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Novi Beograd ima biciklisticke staze, pa je tamo lakse voziti biciklo. Kod mene na Vidikovcu toga nema, tako da se ne usudjujem , cak ga i nemam. Mi znamo ponekad na Adi iznajmiti biciklo, pa se malo vozikamo.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
I ja volim plivanje, ali mi se kosa pokvasi čak i kada nosim kapu, a ne bih voljela izlaziti na ovu zimu svježe osušene kose.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Odlucila sam danas da radim vezbe kod kuce. Nadjem odlican program i instrukturku (skinem sa neta naravno). Imaju 3 nivoa, svaki traje 10 dana.
Odradila sam malopre prvi nivo, prvi put i htela sam daa crknem. Posle sto godina cela sam mokra.
Pisem ovde da bi me ako odustanem iskritikovle.
Odradila sam malopre prvi nivo, prvi put i htela sam daa crknem. Posle sto godina cela sam mokra.
Pisem ovde da bi me ako odustanem iskritikovle.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Uh, i ja bih trebala ponovo poceti vjezbati, a nikako da se nakanim. Pomalo me bole ledja, a nemam taj bol kada vjezbam, medjutim sve se tjesim da cu ponovo poceti vjezbati kada vrijeme malo otopli.
Troja- Elita
I ja sam cekala lepse vreme, ali sam taj izgovor odlucila da zanemarim i da ipak pocnem.
Boni- Urednica
Ja sam vjezbala do prije tri-cetiri sedmice, i onda se ulijenila.
Troja- Elita
Kod mene je slucaj da se mnogo brzo ulenjim i uvek nadjem izgovor da ne vezbam.
Boni- Urednica
Boni ne odustaj!
i ne koristi moje izgovore kao što su, u zgradi smo šta će reći komšija ispod mene, nemam mesta zbog nameštaja, samo danas odmaram, ...
i ne koristi moje izgovore kao što su, u zgradi smo šta će reći komšija ispod mene, nemam mesta zbog nameštaja, samo danas odmaram, ...
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Ne koristim nikakve izgovore, jednostavno ne mogu da vježbam, nemam volje.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Takodje Veco. Tibetanci su zakon i osim njih i hodanja nemam nikakvu fizicku aktivnost.
Khallu ::da nekim cudom odjednom smrsam i budem spremna za letnju garderobu
Razmisljas li da poduzmes nesto u vezi sa tim ili samo onako zelis da nestane zahvaljujuci carobnom stapicu?
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Eh da je meni jedan carobni stapic
Mada da se pohvalim, jesam se malo zategla i osecam misisce pod rukom, narocito na nogama.
Sada planiram da odem u jednu dugacku setnju i malo do jezera.
Mada da se pohvalim, jesam se malo zategla i osecam misisce pod rukom, narocito na nogama.
Sada planiram da odem u jednu dugacku setnju i malo do jezera.
Boni- Urednica
Shade ::Khallu ::da nekim cudom odjednom smrsam i budem spremna za letnju garderobu
Razmisljas li da poduzmes nesto u vezi sa tim ili samo onako zelis da nestane zahvaljujuci carobnom stapicu?
pa i ne razmisljam bas
osim redukovanja ishrane,tesko bih mogla sebi da priustim druge opcije trenutno.
jedine vezbe i rekreacija su mi za sad vezane za bebca
Khallu ::
jedine vezbe i rekreacija su mi za sad vezane za bebca
sasvim dovoljno :))
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Ja sam opet pocela vjezbati ujutru, a i pocela sam igrati badminton da se malo razmrdam nakon ove duge i hladne zime.
Troja- Elita
Khallu ::da nekim cudom odjednom smrsam i budem spremna za letnju garderobu
Čula sam večeras nešto što bi i tebi moglo koristiti Khallu. Naime, jedan momak koji igra badminton u istom centru kao i ja tvrdi da je badminton vrlo dobar za gubljenje težine. On kaže da je jednom igrao nedelju dana svaki dan po dva sata i tako smršao četiri kilograma.
Meni je vaga pokazala kilogram manje nakon jedne sedmice u kojoj sam igrala jedan dan dva sata i šetala ostalih večeri.
Troja- Elita
eh Troja,za sada i o tome samo mogu da mastam.
ja jednostavno nemam vremena za bilo sta od onoga o cemu se ovde pise,to je problem.
ovoga puta to nisu izgovori.
ja jednostavno nemam vremena za bilo sta od onoga o cemu se ovde pise,to je problem.
ovoga puta to nisu izgovori.
Sasvim te razumijem. Beba mnogo ogranicava mogucnosti majke.
Troja- Elita
Ovo je i kod mene slučaj.Boni ::Kod mene je slucaj da se mnogo brzo ulenjim i uvek nadjem izgovor da ne vezbam.
Mada , ove vježbe za lijene ne zvuče loše.
Evo sad zamišljam sebe kako stojim u banci i čekam da predam pazar, noge povijeene u koljenima i radim one vježbe za pozadinu .....možda tu ipak preskočim svakako me smatraju za čudnu, ovim bih zapečatila status
Druge isprobam, a ovu mooožda u kuhinji
mirka- Elita
- Broj poruka : 1016
Pridružila/o se : 22.03.2011
Odlucila sam da pocnem dà skacem Zumbu.
Videcemo
Shade- Elita
Shade drži se odluke, polako se daleko stigne, ti samo počni
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Hvala na podrsci Majo.
U pravu si, polako, evo danas treci dan kako skakucem, zasad nije lose.
Shade- Elita
Da li je Zumba u stvari konopac i ako jeste zašto ga tako i ne zovete? Da ne bi slike ja ne bih pojma imala o čemu pričate.
Troja- Elita
Vezbe za lenje
Ne Troja,nije rec o preskakanju konopca.pretpostavljam da ce ti Shade vise reci o tome,a onda cemo pisanje nastaviti u pdf Sport i rekreacija.
Troja ::Da li je Zumba u stvari konopac i ako jeste zašto ga tako i ne zovete? Da ne bi slike ja ne bih pojma imala o čemu pričate.
Zumba je zabavni fitnes program koji cini kombinacija latinoamerickih plesova, prilagodjen svim starosnim dobima, grupna aktivnost.
Morala sam da dopunim vezbe Tibetanaca, a klasicne vezbe su mi dosadne. Ovako, dok skakucem Zumbu, vreme brzo prodje, spojila sam zabavno, lepo i korisno za sebe.
Shade- Elita
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vežbe disanja
» PMS - predmenstrualni sindrom
» Saveti za savršenu pozadinu
» Vežbe i domaće maske za lepe i zategnute grudi
» Fitness
» PMS - predmenstrualni sindrom
» Saveti za savršenu pozadinu