Femme


Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu
Tumačenje datuma rođenja

Ići dole

Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Khallu taj Čet Mar 03, 2011 4:53 pm
Ako ste rodjeni:

1. u mesecu
Vi ste prirodni vođa, snažne volje, neovisan, volite da idete svojim putem. Ne volite kada vam se govori da niste u pravu. Teško vas je pridobiti ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste to i pokazati. Imate više različitih intelektualnih sklonosti. Vaše mogućnosti rezonovanja su odlične. Veoma ste dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima. Imate neutoljivu potrebu da budete kreativni.

2. u mesecu
Po prirodi ste diplomata i lakše vam je raditi zajedno sa drugima nego sami. Volite muziku, ritam, ples i prirodno dobar osjećaj za harmoniju, kao i poštovanje za lijepe i prefinjene stvari u životu. Pravo okruženje može vas oraspoložiti ili vam pokvariti raspoloženje. Nikada nemojte dozvoliti da vas savlada depresija. Podcjenjivanje vaših mogućnosti može biti veliki hendikep. Zbog toga pokušajte pošteno procjeniti i njih i sebe. Umjetnička ili poslovna okruženja bila bi najbolja za vas.

3. u mesecu
Veoma ste nadareni i morate nalaziti načine za samoizražavanje da biste bili zadovoljni sobom. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su stvar za vas. Nadareni ste živahnim umom i maštom, mogli biste biti pisac, podučavati ili postati dobar novinar. Najbolji izlaz za vas bio bi u intelektualnim, umjetničkim i kreativnim poljima.

4. u mesecu
Veoma ste čvrsti, nepokolebljivi, određeni, a ponekad i tvrdoglavo nepopustljivi. Ne volite mijenjati mišljenja, stavove i metode, ali vaš talenat leži u oblasti praktičnosti. Uporni ste i veliki ste radnik, sistematični, lojalni i savjesni. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga nerjetko imate neprijatelja. Vaša emotivna priroda je gotovo uvjek pod kontrolom. Nikada nećete stati na pola puta, završavate ono što ste započeli. Posao koji zahtjeva detaljnu pažnju i disciplinu, odgovara vam ali u osnovi svijet biznisa je najbolje rješenje za vas.

5. u mesecu
Spretni, brzih pokreta i lucidnog uma - to ste vi. Možete se petljati u mnoge stvari ali mrzite da budete sputani i ograničavani. Rutina nije za vas. Veliki ste enuzijasta i uživate u svakoj minuti života. Puno ćete putovati zahvaljujući vašem urođenom nemiru koji vas ispunjava. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš temperament i ambiciju. Zahvaljujući svom senzibilitetu mogli biste biti dobar pomorac. Može se dogoditi da se smirite mladi ali vaš bračni partner mora biti uvijek na oprezu, jer nikako ne volite restrikcije i sputanost. Bilo koje polje djelatnosti koje vas dovodi pred publiku i javno mnijenje moglo bi vam odgovarati kao profesionalno opredjeljenje.

6. u mesecu
Ljubitelj ste obiteljske atmosfere i doma i vama je potreban pratilac, koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli dati sve od sebe. Pod nepovoljnim okolnostima osobe rođene ovog datuma u mjesecu, mogu se naći u velikim neprilikama i dobrim dijelom izgubiti samopuzdanje. Imate ugodan glas koji se može školovati i uvježbati, a vas, svakako, zanimaju muzika i umjetnost. Sjajno biste se pokazali u bilo kojoj oblasti socijalnih poslova. Zdravlje, ljepota, muzika ili scena, tu zasigurno leži vaš najbolji profesionalni izbor.

7. u mesecu
Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvijek težite ka perfekciji i tragate za najboljim rješenjima. Budući ste po prirodi druželjubivi prema onima koje ste već upoznali, s vama se ipak nije lako družiti jer ste isključivi i svojeglavi. Neodoljivo vas privlači znanost, ali volite i mistiku i okultno. Volite istraživati i davati sudove o svemu. Veoma ste osijetljivi i senzitivni. Dobro je da uvijek pratite svoje osjećaje.

8. u mesecu
Vaše pravo mjesto je u poslovnom svijetu. Prirodno dobro procjenjujete, znate održavati balans i širokog ste autoriteta. Kako je vaš talenat vezan za financije i kako imate osjećaj za biznis i burzu, istinsku afirmaciju mogli biste doživjeti upravo u tim oblastima. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Ne zanimaju vas prosječnost i osrednjost. Potrebna vam je dobra organizacija u kojoj vaše sklonosti mogu doći do punog izražaja da biste, konačno, bili uspješni.

9. u mesecu
Posjedujete inteligenciju i kreativnost tako da je široko polje zanimanja kojim biste se u životu mogli baviti. Uticaji broja devet na vaš život mogli bi vam donijeti mnoga putovanja, to jest zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacije bili od velike važnosti. Imate uticaje na ljude i velikodušni ste. Morali biste paziti da svoju zaštitničku energiju ne trošite na pogrešne ljude. Što je širi vaš vidokrug, to ste sretniji. Tu biste trebali tražiti svoje profesionalno opredjeljenje!

10. u mesecu
Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Ne pokušavajte da radite timski, u tome nećete uspjeti. Vi ste individualista i možete se nositi sa svim poteškoćama na koje naiđete. Razvijajte svoje umjetničke sklonosti. Bilo koja vrsta individualnog djelovanja je dobra za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspješnim u bilo kojem profesionalnom opredjeljenju.

11. u mesecu
Imate veoma visoke ideale, ciljeve i težnje. Za vas predstavlja poteškoću činjenica što vaš razum prečesto zasjeni intuiciju. To nije dobro za vas, jer ste veoma osjetljivi i imate istančane osječaj za svakojake situacije. Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na rubu izdržljivosti. Emocionalna kontrola i držanje sredine, osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Usprkos vašoj nadprosječnoj inteligenciji, ponekad se znate prepustiti da vas intuicija vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.

12. u mesecu
Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Praktičnog ste uma i posjedujete određene umjetničke talente. Zabavni ste za okolinu i dovoljno ste interesantni u ljubavnom životu. Vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate bilo koju stvar u životu. Ako vam ljubavni život i prijateljstvo naiđu na poteškoće, vi ćete postati naopaki i obeshrabreni. Za razbibrigu najviše vam odgovara čitanje zanimljivih belatrističkih djela.

13. u mesecu
Ponekad pokazujete svoju lošiju stranu, jer se teže izražavate, zbog čega vas ljudi pogrešno doživljavaju i misle da ste teški i diktatorski nastrojeni. Marljivi ste i radeni, imate velike ambicije, te volite da organizirate i uređujete rad drugih ljudi. Dobro zapažate detalje i temeljito zaključujete. Dobro bi bilo da više pokazujete svoja osjećanja, da koristite maštu i ako je moguće razvijate hobije, kao što su izrade drvene rezbarije i skulptura.

14. u mesecu
Imate vještu i dvojnu prirodu. Razvijena vam je i logika i mašta. Možete da stvarate, ali i da razarate, moć je najjača strana vašeg dana rođenja. Jednom ste nogom na zemlji, a drugom u oblacima. Privlači vas novo i originalno, promjene i različitosti, rizici i izazovi. Ta bi vas sklonost mogla dovesti do pretjeranog eksperimentiranja. Zbog toga, potrebni su vam strpljenje i stabilnost da biste uspješno upravljali svojom karijerom.

15. u mesecu
Vi ste susretljivi, suosjećate sa drugima i uvijek ste spremni da izađete u susret i pomognete. Najčešće bježite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može ugroziti vaše raspoloženje i odnos prema okolini u kojoj se krećete. Privlači vas sve što je dobro i lijepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što uistinu jeste. Bili biste dobri u oblasti umjetnosti.

16. u mesecu
Ovo je broj duhovnih vrijednosti i naglašenosti. On vas više veže sa spiritualnim istinama, metafizikom i filozofijom, nego sa stvarnim životnim činjenicama, osim kada vas vaš nadareni um povede ka ovozemaljskim uspjesima u poslovnoj karijeri. U svakom slučaju, vaša nadarenost leži u razvijanju pomalo latentnih sklonosti ka umjetnosti. Vi ste, u suštini, perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke kriterije i standarde. Potreban vam je obiteljski dom u kojem možete biti voljeni ali i nezavisni.

17. u mesecu
S vremena na vrijeme, razlike u vašem ponašanju mogu biti čak i zabrinjavajuće. Ćudljivi ste ali su vam obitelj i voljene osobe uvijek na prvom mjestu. Vi ne volite kada u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrijednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma dobro stoji kada su u pitanju financije. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami a da detalje prepustite drugima. Ako dobro iskoriste svoje sklonosti, posebno znatiželju i inventivnost, nikada nećete biti bez novca.

18. u mesecu
Vi ste nezavisni, efikasni i rođeni ste vođa. Stvari intelektualne prirode veoma su vam srodne i važne. Posjedujete emocionalnu, osjetljivu stranu koja vas privlači glazbi, a s druge strane veoma ste kritični i zahtjevni. Bilo bi najbolje da koristite svoje analitičke i kritičke sposobnosti u poslu kojim se bavite. Za vas su kao stvorene profesije - kritičara ili pisca. Inače, imat ćete aktivan život ispunjen zanimljivim poznastvima i putovanjima.

19. u mesecu
Vi ste po svemu rođeni ekstremista. Vaše raspoloženje je promjenjljivo i uvijek je na ljestvici od 1 do 9. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora, a s druge strane, imate zapanjujuće izvore imaginacije kojima uspjevate rješavate gotovo sve poteškoće. Ako budete koristili svoje originalne ideje, uspjet ćete daleko stiči i u životu postiči značajne rezultate. Vi biste trebali pažljivo da izaberite svog životnog saputnika, jer vam vaš dan rođenja može donijeti mnogo nesporazuma u bračnom i obiteljskom životu.

20. u mesecu
Vi ste osječajna osoba. Potrebni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni zamisliti život. Obično tragate za sigurnošću, obitelji i domom, kako biste mogli normalno da funkcionirate. Niste bez talenta, ali vaš talenat je neophodno razvijati. Pokšajte emocije smjestiti u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i djelujete. Uspjeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost i sklonosti koje posjedujete.

21. u mesecu
Veoma ste taktični, druželjubivi i šarmantni, samostalni i neovisni. Može vam se desiti da izgubite orijentaciju i potrošite isuviše energije na više nebitnih stvari. Volite harmonične ambijente u kojima dominiraju povjerenje, skladni odnosi i skladne boje. Zbog različitih stanja raspoloženja u koja nerjetko upadate, uvijek vam je potrebna ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, najčešće u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.

22. u mesecu
Vi ste vizionar koji želi da ostavi svijet u boljem stanju nego što ste ga zatekli svojim rođenjem. Oštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Zainteresirani ste za sve što je od javnog i općedruštvenog značaja. Vi ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite svakome pomoći. Ideje koje vas ispunjavaju glavni su vodiči u vašem zanimljivom životu. No, za neke od vaših ideja treba hrabrosti i kolektivne svijesti i upravo tu nailazite na osnovne prepreke.

23. u mesecu
Vi ste nezavisni, samodovoljni, ponosni i odgovorni. Munjevito razmišljate kada to od vas zahtijevaju okolnosti. Tada je vaša pronicljivost i kreativnost zadivljujuća. Imate sposobnosti da tačno dijagnosticirate “bolesti” u političkom tijelu neke organizacije ili u društvu uopće. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog spola i sa iskusnim starijim osobama koje cijenite. Imate dobre mogućnosti prilagođavanja u svakom ambijentu. Vješti ste u izlaganju argumenata što vam pospješuje odlučnost u poslovanju, svijetu zabave ili medicinskim zvanjima.

24. u mesecu
Imate zapanjujuće mnogo energije. Uvijek ste u pokretu i akciji. Tako vam teče život. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno u obitelji ili društvu, što vam daje karakteristike posebnosti. Mana vam je što vas energija i odgovornost mogu navesti na tvrdoglavost i razmišljanje da jedino vi znate šta je dobro. Sigurno je da ćete morati pokazati mnogo truda i vještine da biste na kraju dokazali koliko vrijedite. Možda biste bili najuspješniji u oblasti medicine i obrazovanja.

25. u mesecu
Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u sredini u kojoj se krećete. Čeznete za uspjesima zarad sopstvenog zadovoljstva i afirmacije. Uspjesi su ono što hrani vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim. Postoje mogućnosti da se opredjelite na kreativna ili trgovačka zanimanja, ali da biste tu postigli puni uspjeh potrebno je da se potpuno oslobodite čestih depresivnih i melankoličnih raspoloženja. Gradovi i svjetla bulevara nisu za vas. Potreban vam je ambijent malog mjesta da biste bili sretni i uspješni. I da biste došli do punog izražaja.

26. u mesecu
Obiteljski dom i djeca su za vas ispred svega u životu. Uprkos svemu možete uspjeti u svakom poslu, jer ste dobar organizator i još bolji operativac. Veliki ste entuzijasta u započinjanju svakog novog projekata ali ne i u njihovom završavanju. Potrebno vam je malo više strpljenja, upornosti i istrajnosti. Veoma ste ponosna osoba, pa je bolje da ne ulazite u brak prije nego što dobro ne upoznate budućeg partnera. Izbjegavajte razmišljanja o prošlosti i čuvajte se vlastitih emocija.

27. u mesecu
Prirodno ste nadareni da budete predvodnik. U svojim prijateljskim i ljubavnim vezama možete mnogo da date. Vaša veza sa nadnaravnim i metafizičkim je veoma jaka, a dan na koji ste rođeni uveliko vas veže za mistiku i filozofiju. Negativna crta vaše ličnosti leži u tome što kada vam poslovi ne idu od ruke, padate u pasivna, depresivna i melankolična stanja. Ako vam u životu pođe za rukom da kontrolirate takve situacije, bit ćete veoma uspješni. Skloni ste književnosti i umjetnosti.

28. u mesecu
Vi ste osoba jakog karaktera. Volite nesvakidašnje stvari i situacije ali sve u granicama konvencionalnosti. Dominanti i individualni, dobro bi bilo da radite na samostalnim projektima ali u okviru neke ugledne organizacije. Imate mašte, lucidnosti i upornosti da dovršite svaku započetu stvar. Sloboda je veoma važna u vašem životu ali nije dobro da u tome pretjerujete. Svoje poteškoće i probleme spremni ste dugo da vučete za sobom, čak i onda kada biste na njih trebali potpuno da zaboravite. Izuzetno vas privlači sve što je neobično i nesvakidašnje, pa bi bilo dobro da u toj oblasti i tražite svoje profesionalno usmjerenje. Recimo, novinarstvo!

29. u mesecu
U numerologiji vaš dan rođenja, rekli bismo, igra veoma važnu ulogu. To je dan koji vas može dovesti pred publiku, jer ste idealista sa jakim osobinama vođe. Na nesreću, često ste skloni promjenama raspoloženja. Za vas je dobro uvijek "jako dobro", a loše uvijek "veoma loše". Živite na emocionalnoj klackalici tako da vas uvijek nije lako pratiti. Interesi izvan profesionalnog opredjeljenja mogu vas smirivati i pomoći vam da nađete unutrašnju ravnotežu. Potrebno vam je da se umjetnički izražavate, možda kroz glazbu, slikarstvo ili pisanje. Mogao bi vam se u životu desiti veliki uspjeh, ukoliko ostali rasporedi brojeva budu s tim usaglašeni.

30. u mesecu
Rođeni ste maštar. Dramaturgija ili književnost su pravi izazovi i tu se najviše možete iskazati. Nikad se nemojte prisiljavati da radite neke rutinske jednolične i nesadržajne poslove. To bi vas moglo skršiti i ubiti vaš životni polet. Vi uvijek imate svoje ideje i niko ih ne može lako promijeniti. Odani ste, iskreni, dobri i omiljeni prijatelj. Pošto imate snažne ideale, poslovi vezani za društvo i zajednicu, mogli bi vam u potpunosti odgovarati. Vama odgovara svaki posao koji daje mogućnosti vašem umjetničkom i kreativnom ispoljavanju ličnosti. Ponekad budite strpljivi i nemojte na nebitne stvari trošiti energiju, jer to vas uvijek vuče nazad!

31. u mesecu
Uvijek ste spremni da radite za svoju sigurnost i sigurnost svoje obitelji. Veoma ste odani kao prijatelj i suradnik. U prvoj polovini života, ljudi rođeni 31. dana u mjesecu često su uporni, tvrdoglavi i neskloni bilo kakvom opredjeljenju i kompromisu. Nije dobro da ciljate previsoko, jer uvijek postoji mogućnost da se razočarate. Vaš dan rođenja daje vam izrazitu sklonost ka razumjevanju lijekova i ljekovitog bilja, te u vama razbuktava želju i interes za medicinsku znanost. To je oblast u kojoj možete pokazati mnogo i tu se uistinu možete afirmirati. Ipak, za sve je potrebna temeljita priprema.
avatar
Khallu
Urednica
Urednica

Ženski Broj poruka : 18894
Pridružila/o se : 15.11.2010

http://femme.darkbb.com/

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Shade taj Pet Mar 04, 2011 8:38 pm

Magičnu snagu brojeva znali su još alhemičari i mistici u doba antike. Otkrijte i vi neke od njihovih tajni.
Kog dana u mesecu ste rođeni? Saznajte šta datum vašeg rođenja otkriva o vama.Evo još nekih značenja datuma rođenja
1 - Raspolažeš izraženim osobinama vodje
Samosvesna si osoba i imaš snažnu volju. Preduzimaš inicijativu i ne nedostaje ti motivacije. Međutim, tačnost nije tvoja jača strana. Iako si preosetljiv/a, to uglavnom skrivaš. U ljubavi si ponekad malo naivan/a, ali potpuno veran/a. Prijatelji se uvijek mogu na tebe osloniti.

2 - Tobom često vladaju osećanja
Ti si topla osoba, osecajna, intuitivna osoba i potrebno ti je mnogo pažnje i ljubavi. Naginješ promenama raspoloženja i melanholiji. Dobro se osecaš u poverljivom krugu prijatelja i nervira te gomila ljudi.

3 - Zračiš energijom i vitalitetom
Osoba si puna mašte, nadarena za mnogo stvari i možeš se dobro izražavati, i usmeno i pismeno. Drugi te doživljavaju kao bezbrižnu individuu, a ti ispod toga kriješ neumornost. U ljubavi se kod tebe često smenjuju trenuci veselja kao da si na sedmom nebu i trenuci \'smrtne\' žalosti.

4 - Osoba si svesna obaveza, praktična, ozbiljna i oprezna
Najvažniji su ti sigurnost i stabilnost. Često znaš biti uporan/a i nepopustljiv/a. U ljubavnoj vezi često na početku deluješ hladno i izuzetno razborito, ali partner se može potpuno na tebe osloniti.

5 - Potrebno ti je mnogo prostora za zabavu, slobodno vreme i nezavisnost
Voliš promene, pustolovine i putovanja. Šarmantna si osoba i otvorena za sve novo. U svakom slučaju, brzo ti nešto dosadi i možeš biti nestrpljiv/a. Obaveze te plaše, a u ljubavi se zbog toga oklevaš čvršce vezati.

6 - Težiš harmoniji, otvorena si i saosećajna osoba, spremna da pomogne
Često se boriš protiv nepravde i pomažeš nemoćnima. Prijatelji i porodica su ti jako važni i trudiš se da ne primećuješ njihove greške. U ljubavi želiš nežnog partnera punog razumevanja, sa kojim možeš pričati o svemu.

7 - Ti si individualac i voliš da analiziraš
Tražiš smisao u svemu i često te interesuju tajanstvene i duhovne teme, imaš izvrsnu intuiciju. Preosetljiv/a si na kritike. U ljubavi tražiš puno nežnosti i fizickih kontakata, ali i vremena samo za sebe.

8 - Dobro procenjuješ ljude i reči
Zajedno s tvojom sklonošću organizaciji i osobinama vođe, lako dolaziš do uspeha. Prijatelji se na tebe mogu osloniti, a od partnera očekuješ da te voli bez ikakvih ograničenja.

9 - Srčana si i tolerantna osoba
Voliš da učestvuješ u grupi i da si član zajednice. Težiš pravdi. Voliš da živiš punim životom i možeš dati drugima puno ljubavi, što je posebno drago tvom partneru, prijateljima i porodici.

10 - Pun/a si energije i imaš osobine vođe
Jako ti je važna tvoja nezavisnost. Iako imaš snažnu samosvest, duboko u sebi ponekad si nesiguran/a. U ljubavi si romantičar/ka koja se predaje tom velikom osećaju svim svojim srcem.

11 - Ti si idealista i pomalo sanjarski tip osobe
Kreativan/a si i temperamentan/a. Dobro se slažeš s drugim ljudima i postižeš svoj cilj uz pomoć šarma i velike moći uveravanja. Često si izražene intuicije i duhovnosti. U ljubavi si strastven/a i daješ sve od sebe. Kao prijatelj/ica, potpuno si odan/a.

12 - Izrazito si kreativna osoba
Pametan/a si i lako učiš, optimističan/a. Zanimaju te mnoge stvari, međutim, događa se da često nešto zapocneš, a ne dovršiš. Brzo se zaljubljuješ, ali vežeš se tek nakon što dobro promisliš.

13 - Voliš da sve bude savršeno i dobar si organizator
Odlučno ideš svojim putem i ostvaruješ ciljeve. U ljubavnim vezama imaš jake osećaje i partner se na tebe može osloniti. U početku si inače vrlo povučen/a.

14 - Osoba si puna ideja, planova i želja
Okrenut/a si budućnosti. Sve novo i neobično te privlači. Potrebno ti je mnogo slobode, voliš pustolovinu i uvek si u potrazi za novim horizontima. Tvom partneru se možda nece sviđati i tvoja sklonost zabavi i flertu.

15 - Zavisan/a si od porodice i prijatelja
Ljudi te vole, imaš mnogo talenata i rado prosleđuješ svoje sposobnosti i znanja na druge. Izrazito se zalažeš za pravednost. Jako je izražena tvoja želja za harmoničnom ljubavnom vezom.

16 - Voliš biti nezavisan/a, u miru promišljati o svemu i treba ti mnogo vremena da budeš sama sa sobom
Posebno te privlaci tehnika, nauka i religija. Izraženi si individualista i prilagodljivost ti nije jača strana. Želiš srećnu ljubavnu vezu, ali često nisi u stanju pokazati svoja osećanja.

17 - Imaš izražen smisao za vođstvo i organizaciju
Željan/a si znanja, voliš uživati u svemu što ti život pruža i pametno i uporno ideš prema cilju. Međutim, lakše nešto započneš nego dovršiš. Bacaš se na \'veliku ribu\' i ne zamaraš se detaljima. Nerado pokazuješ svoja osećanje i partneru ih pokazuješ samo ako se radi o velikoj ljubavi.

18 - Dobro funkcionišeš u timu, ali si istovremeno i individualac
Tolerantan/a si, velikodušan/a, druželjubiv/a, nesebičan/a i suosjecajan/a. Pun/a si ideja i tvoj nastup je često dramatičan i na neki način neobičan. Kad se zaljubiš, izabraniku poklanjaš celo svoje srce.

19 - Često pucaš od energije i poseduješ neukrotivu čežnju za slobodom
Da bi stekao/la nezavisnost, obicno moraš savladati neke prepreke. Imaš snažnu volju, originalan/a si i samosvestan/a, ali često i pomalo egocentričan/a. Čak i u ljubavnoj vezi koja dobro funkcioniše, ponekad imaš osećaj da si ipak sam/a.

20 - Društvena si i topla osoba
Ipak, povremeno si sklon/a nervozi i podležeš promenama raspoloženja, što zna zagorčati život kako tebi samom/oj, tako i drugima. U ljubavi tražiš partnera koji će ti, osim puno nežnosti, dati i emocionalnu stabilnost.

21 - Tebi pripada velika porcija šarma
Zabavan si sagovornik. Kreativna si i osećajna osoba, ali naginješ i izvesnoj dozi razdražljivosti. Često ti je teško odrediti kom svom talentu da se prikloniš. U ljubavi si osećajan/a i nežan/a, ali povremeno i prevrtljiv/a.

22 - Tvrdoglav/a si, voliš puno brbljati i lupaš dobre provale
Međutim ponekad se drugima možeš ućiniti i kao zatvorena osoba. Za probleme razvijaš neobična rešenja koje međutim često ne želiš da podeliš s drugima zbog straha od odbijanja. Tvrdoglavo se držiš svojih uverenja. Tražiš ljubav, ali se bojiš da ne budeš povređen/a.

23 - Pre svega, želiš da ti život bude pun promena
Brzo i pametno razmišljaš i svoje ideje uverljivo iznosiš drugima. Brzo se prilagođavaš novim situacijama i ne podnosiš statićnost. Prijatelji su ti jako važni, no u ljubavi naginješ principu \'bez obaveza, molim!\'.

24 - Imaš izražen osećaj za odgovornost i zaštitničke instinkte
Talentovan/a si za sklapanje primirja i izvrstan si posrednik zaraćenim stranama. U ljubavi rano čezneš za čvrstom vezom s voljenom osobom. Kad nađeš pravog partnera, potpuno si mu odan/a.

25 - Voliš da razmišljaš
Analitična si i racionalna osoba i zanimaju te kompleksne teme. Zbog urođene sklonosti perfekcionizmu, najbolje ti odgovaraju naučne i tehničke delatnosti. Iako imaš duboka osećanja, i u prijateljstvu i ljubavi ih često sakrivaš ispod izvesne rezervisanosti.

26 - Život udišeš punim plućima!
Dobro ti odgovaraju umetničke delatnosti ili rad s rukama. Sklon/a si praktičnosti i i diplomatiji. Želiš vernog partnera punog ljubavi.

27 - Imaš mnogo prijatelja jer si nesebična i druželjubiva osoba
Otvoren/a si za svet oko sebe, tolerantan/a i spreman/a pomoći. U svakom društvu ti je ipak potrebno i vreme da se povučeš i u miru sagledaš svoj bogati unutrašnji svet. Priznanje ti je jako važno. U ljubavi si idealista i sposoban/a za duboke osećaje.

28 - Imaš vrlo živahan um
Dinamična si i samosvesna, originalna, uporna i samostalna osoba. Vesele te pohvale i rado si u centru pažnje. Najviše ceniš svoju nezavisnost. U ljubavi si intenzivan/a i strastven/a. Od partnera očekuješ puno pažnje.

29 - Raspolažeš znanjem koje pleni pažnju i rado ga deliš s drugima
Na ljude deluješ osvežavajuće i nadahnjujuće. Kritiku ne podnosiš baš dobro. Voliš se osloniti na prijatelje. U ljubavi tražiš nežnog i pažljivog partnera, koji ce uvek biti tu za tebe.

30 - Vrlo si kreativna osoba i potrebno ti je da to izraziš
Duhovit/a si i domišljat/a. Potrebna ti je pohvala. Dosada te užasava. Iako si pomalo sklon/a sramežljivosti, to uspešno savladavaš svojim šarmom. U ljubavi si vrlo romantičan/a.

31 - Ozbiljna si, pouzdana, časna osoba uvek spremna dati najbolje od sebe
Logika ti je jača strana. Znaš, međutim, biti i tvrdoglav/a i ko želi da te razuvriti nekog tvog uverenja, mora naći stvarno čvrste dokaze. U prijateljstvu i ljubavi si odan/a i pouzdan/a. Rano tražiš čvrstu vezu.
avatar
Shade
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Aynnah taj Sub Mar 05, 2011 2:46 pm

28. u mesecu

Vi ste osoba jakog karaktera. Volite nesvakidašnje
stvari i situacije ali sve u granicama konvencionalnosti. Dominanti i
individualni, dobro bi bilo da radite na samostalnim projektima ali u
okviru neke ugledne organizacije. Imate mašte, lucidnosti i upornosti
da dovršite svaku započetu stvar. Sloboda je veoma važna u vašem životu
ali nije dobro da u tome pretjerujete. Svoje poteškoće i probleme
spremni ste dugo da vučete za sobom, čak i onda kada biste na njih
trebali potpuno da zaboravite. Izuzetno vas privlači sve što je
neobično i nesvakidašnje, pa bi bilo dobro da u toj oblasti i tražite
svoje profesionalno usmjerenje. Recimo, novinarstvo!


E,pa novinarstvo me baš ne privlači.


28 - Imaš vrlo živahan um

Dinamična si i samosvesna, originalna,
uporna i samostalna osoba. Vesele te pohvale i rado si u centru pažnje.
Najviše ceniš svoju nezavisnost. U ljubavi si intenzivan/a i
strastven/a. Od partnera očekuješ puno pažnje.

Aynnah
Uvaženi član
Uvaženi član

Ženski Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Evita taj Sub Mar 05, 2011 4:07 pm


11. u mesecu
Imate veoma visoke ideale, ciljeve i težnje. Za vas predstavlja poteškoću činjenica što vaš razum prečesto zasjeni intuiciju. To nije dobro za vas, jer ste veoma osjetljivi i imate istančane osječaj za svakojake situacije. Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na rubu izdržljivosti. Emocionalna kontrola i držanje sredine, osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Usprkos vašoj nadprosječnoj inteligenciji, ponekad se znate prepustiti da vas intuicija vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.

11 - Ti si idealista i pomalo sanjarski tip osobe
Kreativan/a si i temperamentan/a. Dobro se slažeš s drugim ljudima i postižeš svoj cilj uz pomoć šarma i velike moći uveravanja. Često si izražene intuicije i duhovnosti. U ljubavi si strastven/a i daješ sve od sebe. Kao prijatelj/ica, potpuno si odan/a.
avatar
Evita
Napreduje
Napreduje

Ženski Broj poruka : 589
Pridružila/o se : 28.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Anne Boleyn taj Sub Mar 26, 2011 2:19 am

Khallu ::
19. u mesecu
Vi ste po svemu rođeni ekstremista. Vaše raspoloženje je promjenjljivo i uvijek je na ljestvici od 1 do 9. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora, a s druge strane, imate zapanjujuće izvore imaginacije kojima uspjevate rješavate gotovo sve poteškoće. Ako budete koristili svoje originalne ideje, uspjet ćete daleko stiči i u životu postiči značajne rezultate. Vi biste trebali pažljivo da izaberite svog životnog saputnika, jer vam vaš dan rođenja može donijeti mnogo nesporazuma u bračnom i obiteljskom životu.

Shade ::
19 - Često pucaš od energije i poseduješ neukrotivu čežnju za slobodom
Da bi stekao/la nezavisnost, obicno moraš savladati neke prepreke. Imaš snažnu volju, originalan/a si i samosvestan/a, ali često i pomalo egocentričan/a. Čak i u ljubavnoj vezi koja dobro funkcioniše, ponekad imaš osećaj da si ipak sam/a.
avatar
Anne Boleyn
Urednica
Urednica

Ženski Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Nina taj Sub Mar 26, 2011 9:00 am

Khallu ::

6. u mesecu
Ljubitelj ste obiteljske atmosfere i doma i vama je potreban pratilac, koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli dati sve od sebe. Pod nepovoljnim okolnostima osobe rođene ovog datuma u mjesecu, mogu se naći u velikim neprilikama i dobrim dijelom izgubiti samopuzdanje. Imate ugodan glas koji se može školovati i uvježbati, a vas, svakako, zanimaju muzika i umjetnost. Sjajno biste se pokazali u bilo kojoj oblasti socijalnih poslova. Zdravlje, ljepota, muzika ili scena, tu zasigurno leži vaš najbolji profesionalni izbor.

Shade ::
6 - Težiš harmoniji, otvorena si i saosećajna osoba, spremna da pomogne
Često se boriš protiv nepravde i pomažeš nemoćnima. Prijatelji i porodica su ti jako važni i trudiš se da ne primećuješ njihove greške. U ljubavi želiš nežnog partnera punog razumevanja, sa kojim možeš pričati o svemu.


avatar
Nina
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 1086
Pridružila/o se : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od ivonka taj Ned Apr 03, 2011 11:32 am

15. u mesecu
Vi ste susretljivi, suosjećate sa drugima i uvijek ste spremni da izađete u susret i pomognete. Najčešće bježite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može ugroziti vaše raspoloženje i odnos prema okolini u kojoj se krećete. Privlači vas sve što je dobro i lijepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što uistinu jeste. Bili biste dobri u oblasti umjetnosti.
Ovde ima dosta istine iako u umetnosti bas i nisam dobra.

15 - Zavisan/a si od porodice i prijatelja
Ljudi te vole, imaš mnogo talenata i rado prosleđuješ svoje sposobnosti i znanja na druge. Izrazito se zalažeš za pravednost. Jako je izražena tvoja želja za harmoničnom ljubavnom vezom.

Jao kako su me nahvalili.


avatar
ivonka
Elita
Elita

Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Veca taj Ned Apr 03, 2011 1:58 pm

3. u mesecu
Veoma ste nadareni i morate nalaziti načine za samoizražavanje da biste bili zadovoljni sobom. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su stvar za vas. Nadareni ste živahnim umom i maštom, mogli biste biti pisac, podučavati ili postati dobar novinar. Najbolji izlaz za vas bio bi u intelektualnim, umjetničkim i kreativnim poljima.

- Zračiš energijom i vitalitetom
Osoba si puna mašte, nadarena za mnogo stvari i možeš se dobro izražavati, i usmeno i pismeno. Drugi te doživljavaju kao bezbrižnu individuu, a ti ispod toga kriješ neumornost. U ljubavi se kod tebe često smenjuju trenuci veselja kao da si na sedmom nebu i trenuci \'smrtne\' žalosti.
avatar
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Ženski Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Zvončica taj Ned Apr 03, 2011 4:29 pm

16. u mesecu
Ovo je broj duhovnih vrijednosti i naglašenosti. On vas više veže sa spiritualnim istinama, metafizikom i filozofijom, nego sa stvarnim životnim činjenicama, osim kada vas vaš nadareni um povede ka ovozemaljskim uspjesima u poslovnoj karijeri. U svakom slučaju, vaša nadarenost leži u razvijanju pomalo latentnih sklonosti ka umjetnosti. Vi ste, u suštini, perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke kriterije i standarde. Potreban vam je obiteljski dom u kojem možete biti voljeni ali i nezavisni.


16 - Voliš biti nezavisan/a, u miru promišljati o svemu i treba ti mnogo vremena da budeš sama sa sobom
Posebno te privlaci tehnika, nauka i religija. Izraženi si individualista i prilagodljivost ti nije jača strana. Želiš srećnu ljubavnu vezu, ali često nisi u stanju pokazati svoja osećanja.
avatar
Zvončica
Počasni član
Počasni član

Ženski Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Milla taj Čet Nov 10, 2011 3:58 pm

Khallu ::

1. u mesecu
Vi ste prirodni vođa, snažne volje, neovisan, volite da idete svojim putem. Ne volite kada vam se govori da niste u pravu. Teško vas je pridobiti ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste to i pokazati. Imate više različitih intelektualnih sklonosti. Vaše mogućnosti rezonovanja su odlične. Veoma ste dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima. Imate neutoljivu potrebu da budete kreativni.

Shade ::
Evo još nekih značenja datuma rođenja
1 - Raspolažeš izraženim osobinama vodje
Samosvesna si osoba i imaš snažnu volju. Preduzimaš inicijativu i ne nedostaje ti motivacije. Međutim, tačnost nije tvoja jača strana. Iako si preosetljiv/a, to uglavnom skrivaš. U ljubavi si ponekad malo naivan/a, ali potpuno veran/a. Prijatelji se uvijek mogu na tebe osloniti.

Uglavnom se mogu sloziti sa ovde navedenim, osim toga da mi tacnost nije jaca strana i da sam prirodni vodja. Mama mi kaze da sam kao mala uvek volela da "vodim" ljude, organizujem ih; ali se ja sebe takve uopste ne secam. Mozda bih i bila dobar vodja, ali je to nesto sto me uglavnom ne zanima.
avatar
Milla
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 1032
Pridružila/o se : 04.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Holly taj Čet Nov 10, 2011 7:31 pm

25. u mesecu
Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u sredini u kojoj se krećete. Čeznete za uspjesima zarad sopstvenog zadovoljstva i afirmacije. Uspjesi su ono što hrani vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim. Postoje mogućnosti da se opredjelite na kreativna ili trgovačka zanimanja, ali da biste tu postigli puni uspjeh potrebno je da se potpuno oslobodite čestih depresivnih i melankoličnih raspoloženja. Gradovi i svjetla bulevara nisu za vas. Potreban vam je ambijent malog mjesta da biste bili sretni i uspješni. I da biste došli do punog izražaja.


25 - Voliš da razmišljaš
Analitična si i racionalna osoba i zanimaju te kompleksne teme. Zbog urođene sklonosti perfekcionizmu, najbolje ti odgovaraju naučne i tehničke delatnosti. Iako imaš duboka osećanja, i u prijateljstvu i ljubavi ih često sakrivaš ispod izvesne rezervisanosti.
avatar
Holly
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 2049
Pridružila/o se : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Khallu taj Čet Nov 10, 2011 7:57 pm

10. u mesecu
Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Ne pokušavajte da radite timski, u tome nećete uspjeti. Vi ste individualista i možete se nositi sa svim poteškoćama na koje naiđete. Razvijajte svoje umjetničke sklonosti. Bilo koja vrsta individualnog djelovanja je dobra za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspješnim u bilo kojem profesionalnom opredjeljenju.
prilicno tacno,pogotovo ova druga definicija
10 - Pun/a si energije i imaš osobine vođe
Jako ti je važna tvoja nezavisnost. Iako imaš snažnu samosvest, duboko u sebi ponekad si nesiguran/a. U ljubavi si romantičar/ka koja se predaje tom velikom osećaju svim svojim srcem.
It is our duty to beautify the world
avatar
Khallu
Urednica
Urednica

Ženski Broj poruka : 18894
Pridružila/o se : 15.11.2010

http://femme.darkbb.com/

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Lollipop taj Pet Nov 11, 2011 7:15 am

10 - Pun/a si energije i imaš osobine vođe
Jako ti je važna tvoja nezavisnost. Iako imaš snažnu samosvest, duboko u sebi ponekad si nesiguran/a. U ljubavi si romantičar/ka koja se predaje tom velikom osećaju svim svojim srcem.


10. u mesecu
Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Ne pokušavajte da radite timski, u tome nećete uspjeti. Vi ste individualista i možete se nositi sa svim poteškoćama na koje naiđete. Razvijajte svoje umjetničke sklonosti. Bilo koja vrsta individualnog djelovanja je dobra za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspješnim u bilo kojem profesionalnom opredjeljenju.
pa dobro ima neke istine,ali ovo je previse nahvaljeno
avatar
Lollipop
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 3149
Pridružila/o se : 18.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Tumačenje datuma rođenja

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu